Gilmorova děvčata se dočkají nové řady. Kdy se bude odehrávat a co dalšího se o ní ví?

Milovníci Gilmorek mají dnes skvělý den. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Je to nějakých 15 let od premiéry veleoblíbených Gilmorových děvčat. Ty se dočkaly sedmi řad a asi jen největší optimisté věřili, že uvidíme pokračování. Ale v době, kdy se hromada seriálů remakuje, restartuje a kdoví, co ještě, není až takovým šokem, že došlo i na "Gilmorky".

Společnost Warner Bros. uzavřela smlouvu se streamovací společností Netflix, pro kterou vznikne minisérie obsahující čtyři díly. Nebudou mít ale klasickou délku, každý potrvá 90 minut.

Smlouvy s herci zatím nejsou uzavřeny (intenzivně se jedná), ale očekává se, že by se samozřejmě měli vrátit Lauren Graham, Alexis Blendel, Kelly Bishop i Scott Patterson. Naopak, Melissu McCarthy pravděpodobně neuvidíme, ta má hodně nabitý diář díky své slušně rozjeté filmové kariéře.

Další dobrou zprávou je, že novou minisérii napíše tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino, ostatně, ani ona (stejně jako mnoho fanoušků) nebyla spokojena s tím, jak seriál skončil, takže má šanci nabídnout finále, které by se líbilo i jí.

SOUVISEJÍCÍ: LAUREN GRAHAM ZAVZPOMÍNALA NA NATÁČENÍ GILMOREK

Amy dokonce přiznala, že závěrečnou řadu neviděla, ale pouze o ní slyšela od ostatních. A duchovní matka seriálu si je jistá, že Rory a Lorelai mají divákům stále, co nabídnout:

"Krása Gilmorek a krása pořadů o rodinných vztazích se skrývá v tom, že vám nikdy nedojdou příběhy. Za rodinu budete bojovat, dokud nepadnete k zemi. Tyhle věci se nikdy nevyřeší, nezáleží na tom, kolik času strávíte na terapii."

Aktuálně se vyrojily zprávy, že se nové díly budou odehrávat nějakých osm let po událostech v seriálu, tedy, dojde k časovému skoku. To je pochopitelné, zatím poslední řada skončila v roce 2006, takže herci jsou teď o něco zralejší.

Další informace mluví o tom, že by mělo být hodně pozornosti věnováno Rory a jejím láskám. Objevit by se měla většina (nebo možná všichni) z nich, tedy Jess (Milo Ventimiglia), Logan (Matt Czuchry) a Dean (Jared Padalecki). Prostě a jednoduše se bude intenzivně řešit její milostný život.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo (což není překvapení, Netflix ani Warner Bros zatím nechtějí poskytnout oficiální komentář k nové minisérii), ale plán je takový, že natáčení začne na počátku příštího roku.

Je dobrý nápad "vzkříšit" Gilmorova děvčata?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat