Kdy začne závěrečná řada akční pecky Banshee?


Skvělý akční seriál zná datum premiéry.

Už nějakou dobu se ví, že čtvrtá řada skvělé série Banshee bude také její poslední. A aby toho nebylo málo, bude mít jen osm dílů (předchozí řady měly deset epizod). Je to docela k vzteku, protože jde o dechberoucí akční podívanou, která stěží najde konkurenci. Ale nedá se svítit, stanice Cinemax se tak rozhodla.

Můžeme jen doufat, že závěrečná sezóna bude důstojným rozloučením s oblíbenou podívanou. A už se ví, kdy bude mít čtvrtá řada premiéru. Startuje se 29. ledna 2016.

Jeden ze spolutvůrců seriálu Jonathan Tropper k tomu dodává:

"Banshee byla neuvěřitelnou jízdou a hodláme vstupovat na neprozkoumaná území i i ve čtvrté řadě. Přestože jsme určitě zvažovali, že se seriál vrátí i s pátou řadou, vždy jsem říkal, že když je odvyprávěn příběh, nastane čas, abychom se pohnuli dál a tenhle čas nastal. Jsem vděčný Cinemaxu, že pomohl Banshee k tak velkému úspěchu a podpořil naše kreativní rozhodnutí jak ho ukončit."

Nevím jak vám, ale mně bude "falešný" Hood (Antony Starr) a ostatní chybět. Seriál byl prostě nářez, jinak to říct nejde. Ovšem je pravda, že je přijatelnější odejít v tom nejlepším, než zbytečně protahovat příběh na dalších X řad.

Bude vám Banshee chybět nebo jste nikdy seriálu nepřišli na chuť?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat