Pracuje se na spin-offu k seriálu Akta X s mladším obsazením?

Objevila se zajímavá spekulace.

To, že v lednu začne šestidílná minisérie Akta X vám jistě připomínat nemusím. Půjde o velkou sci-fi událost, kterou má v kalendáři poznačenou většina fanoušků vědeckofantastické fikce. Ale teď se objevila zajímavá (byť zatím nepotvrzená) zpráva, která naznačuje, že by se nemuselo skončit u šesti epizod.

Ale je tu jeden háček. Mohlo by jít o spin-off, který by se zaměřil na dvě nové postavy a to agentku Einstein (Lauren Ambrose) a agenta Millera (Robbie Amell). Ty se představí právě v chystané minisérii a později by mohli dostat vlastní projekt.

To před pár týdny během interview na newyorském Comic-Conu nepopřel, ale ani nepotvrdil tvůrce Akt X Chris Carter. Chris poznamenal, že herci nemají smlouvy, které by zahrnovaly cokoliv nad rámec šestidílné minisérie.

Na otázku, zda o podobné spin-offu uvažoval dodal, že se soustředí na seriál s Gillian Anderson a Davidem Duchovnym.

Hodně bude záležet na tom, jak si nová minisérie povede. Pokud uspěje, otevírá to samozřejmě vrátka k dalším rozšiřování universa. Existuje několik možností, jak to udělat. Například by mohla vzniknout další série s Mulderem a Scullyovou (což by ale bylo obtížné s ohledem na časovou vytíženost jejich představitelů) a nebo právě spin-off s omlazenými hlavními hrdiny.

O druhé možnosti se začíná mluvit více a více. Osobně to nepovažuji za nejlepší nápad. Taková Lauren Ambrose je rozhodně talentovaná herečka, to předvedla například v Odpočívej v pokoji, ale Robbie Amell je zatím asi moc velký zelenáč na to, aby mohl "nahradit" Davida Duchovnyho.

Byli byste pro, aby vznikl spin-off s jinými hlavními hrdiny?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat