Rambo: John Rambo bude mít vlastní seriál

Produkovat bude Sylvester Stallone.

Přestože se o dalším filmu o válečném veteránovi, který sice nechce zabíjet, ale čas od času musí a to ve velkém, mluví už dlouho, zatím není úplně jasné, jak to bude. Ale jestliže vám John Rambo chybí, tak zbystřete.

Stanice FOX po dlouhém vyjednávání uzavřela smlouvu na seriál Rambo: New Blood, který se zaměří na Johna Ramba a jeho dospělého syna, bývalého námořníka, který se jmenuje J.R. a samozřejmě nemám se svým tatíkem úplně nejlepší vztah.

Seriál, který napíše Jeb Stuart (Uprchlík, Smrtonosná past), se zaměří právě komplikované pouto mezi Johnem a jeho nevrlým potomkem. Ale pokud máte obavy, že John bude mít v seriálu jen menší roli, zatímco se pozornost zaměří na J.R., tak to prý nehrozí, John dostane spoustu prostoru.

Sylvestar Stallone se ujme produkce, a přestože zatím nebylo jasně řečeno, zda si zopakuje svou roli z filmové série, těžko předpokládat, že by ho někdo nahradil a počítá se s tím, že Johna ztvární. Není těžké si představit, jaký poprask by vznikl, kdyby ústřední postavu hrál někdo jiný.

Zatím není jasné, kdy začne natáčení a tím pádem ani datum premiéry, ale pokud má FOX pod čepicí, tak to bude brzy. Stallone je aktuálně hodně v kurzu, jeho novinka Creed boduje v amerických kinech, kritici na ni pějí chválu a dokonce se mluví o tom, že by Sylvestar mohl být kandidátem na Oscara.

Co říkáte na nápad na seriál Rambo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat