24 hodin: V plánu je další série. Ale bez původního obsazení

Jack Bauer se asi nevrátí.

Osud seriálu 24 hodin byl nejistý. Nebylo jasné, zda se dočkáme nové série nebo ne. Kiefer Sutherland se nechal slyšet, že nemá v plánu se vrátit (celý článek), takže FOX musel přemýšlet o jiných cestách, kterými se vydat.

Možností měl dost. Dnes jsou běžným způsobem jak "podojit krávu" rebooty, remake, restarty, spin-offy a další podobné zvrácenosti. A stanice FOX se nakonec rozhodla, že seriál poběží dál. Ale má to jeden háček, nevrátí se původní obsazení.

Název novinky zní 24: Legacy a bude se točit kolem nových postav. To je rozhodně zklamání, bez ohledu na to, že stanice slibuje podívanou, která bude "v reálném čase, zvedající puls, s rozdělenou obrazovkou a komplexním spletitým příběhem."

Děj se zaměří na vojenského hrdinu, který se bude potýkat s problémy ohledně jeho návratu do USA, což ho vede k tomu, že požádá Protiteroristické oddělení, aby mu pomohlo ochránit jeho život a zastavit potencionálně největší teroristický útok na americkém území. Také to vypadá, že hlavní hrdina bude afroameričan.

Podle šéfky FOXu Dany Walden se máme těšit na následují aspekty: "Dojde na skok v čase, bude tu nová organizace a naprosto jiný příběh."  

Pokud jde o účast Sutherlanda, tak se sice šušká, že by se mohl objevit v cameo roli, ale nevypadá to moc pravděpodobně. Má spoustu jiné práce (připravuje thrillerový seriál Designated Survivor) a jak bylo řečeno, vyjádřil se v tom smyslu, že je pro něj kapitola 24 hodin uzavřena.

Zatím se předpokládá, že bude mít seriál 12 epizod s tím, že pokud zaboduje, jsou další řady reálnou možností.

Je dobrý nápad nabídnout sérii s novým obsazením nebo se vám to nezdá?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat