Agenti S.H.I.E.L.D.: Bude film Inhumans propojen se seriálem?

Marvel umí velmi dobře provázat své televizní a filmové projekty. Bude to platit i v případě filmu Inhumans?

V seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. hrají lidé s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou známí jako Inhumans, velmi výraznou roli. A tak je samozřejmě logickou otázkou, zda bude seriál nějak propojen s filmem Inhumans, který dorazí do kin v červenci 2019.

Marvel je známý tím, že umí velmi dobře propojit své televizní a filmové projekty. Události ze seriálů se odrážejí ve filmech a naopak, ale jestli to bude platit i v případě filmu Inhumans, to je zatím otázkou.

A co k tématu prozradil Clark Gregg, představitel agenta Coulsona?

"Předpokládám, že film Inhumans bude vlastní filmovou verzí. Scenárista a režisér mají volnou ruku v tom, co chtějí udělat s Inhumans. Ale doufejme, že tu bude nějaký způsob, jak naše Inhumans propojit s filmem. Bylo by špatné, kdyby tahle šance byla promarněna."

To má určitě pravdu. Na universu od Marvelu se mi líbí, že opravdu funguje jako jeden celek. Postavy se objevují napříč různými projekty, neustále jsou nám nabízena různá camea, je to rozhodně sympatický přístup a bylo by zklamáním, kdyby zrovna v případě Inhumans tvůrci nevyužili základy, které jim vybudovali Agenti S.H.I.E.L.D..

Na druhou stranu, Gregg dodává, že různé crossovery jsou bonusem, ne nutností:

"Co je pro seriál svým způsobem nezbytné, je, že dokáže stát na vlastních nohách a nezávisí na těchto crossoverech. Jsou to hlavně zábavné momenty, které se čas od času odehrají."

Ani tomu se nedá oponovat. Je to něco "navíc", co není extrémně důležité, ale je to příjemné.

Ti se na obrazovky vrátí 8. března, ale ještě předtím si budeme moci užít druhou řadu Agent Carter, která startuje 19. ledna.

Zdroj: DigitalSpy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Agenti se na obrazovky vrátí 9. března

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění, ale jsem z toho akýsi zmatený. Někde uvádějí, že osmého března a co se týče Agent Carter, tak některé zdroje mluví o 19. lednu, jiné o 21. lednu, tak nevím :).

      Vymazat