Ztraceni: Netflix osekal finále o 18 minut, tvůrci seriálu se to vůbec nelíbí

Streamovací společnost nabídla svým uživatelům sestříhanou verzi.

Streamovací společnost Netflix, která je už pár dnů dostupná i u nás, má ve své knihovně spoustu seriálů a jedním z jsou i kultovní Ztraceni. Ovšem, například v případě už tak hodně diskutovaného finále seriálu, došlo k sestříhání velkého množství materiálu a to bez jakéhokoliv vysvětlení. To se samozřejmě nelíbí jednomu z tvůrců seriálu Damonu Lindelofovi:

"Jsem naprosto zmatený z toho všeho. Milujte to nebo nenáviďte, finále, které bylo odvysíláno, je konečné finále a jakákoliv úprava vyžaduje vysvětlení. Něco mi říká, že to není vina Netflixu - je to omyl nebo problém plynoucí z nedorozumění... Ale protože seriál existuje v DVD formě a na Netflixu, není tu ŽÁDNÝ důvod, aby byly i kratší verze." 

A tím kratší je míněno, že závěrečná epizoda, která měla původně 104 minut, byla osekána o celých 18 minut materiálu. To není zrovna málo. Pokud jde o reakci Netflixu, tak na Twitteru se objevilo toto oznámení:

"Také z toho nejsme nadšení. Zrovna pracujeme na nápravě, nesestříhaní verze bude k dispozici jak to jen bude možné." 

Je tak otázkou, jak k tomu vůbec došlo, co je důvodem, proč zmizelo téměř 20 minut ze stopáže. Třeba se někdy dočkáme vysvětlení a nebo to vyšumí do Ztracena.

Jak se epizoda The End líbila vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat