The Flash: Je to oficiální, Supergirl se setká s Flashem

Nakonec k tomu přece jen dojde.

Nejdříve se objevila zpráva, že by Barry Allen (Grant Gustin) alias Flash mohl navštívit National City a spojit síly se Supergirl (Melissa Benoist), poté bylo řečeno, že k tomu s největší pravděpodobností nedojde, následně se mluvilo o tom, že to možné je, ale časově to bude hodně náročné a teď tu máme finální verdikt, crossover seriálů The Flash a Supergirl se stává realitou.

A dokonce k tomu dojde dříve, než se původně spekulovalo. Nebude to v květnu, ale 28. března. Greg Berlanti, který stojí za oběma sériemi neskrývá nadšení a vydal společně s dalším výkonným producentem obou projektů Andrew Kreisbergem následující prohlášení:

"Jsme neuvěřitelně nadšení, že můžeme oznámit něco, o čem jsme snili, že k tomu dojde, když jsme začali pracovat na Supergirl. Chceme poděkovat Grantu Gustinovi, že si udělal čas na návštěvu, i s jeho nabitým diářem a všem lidem z CBS, The CW, Warner Bros. a DC, že to vyřešili. A nakonec chceme poděkovat všem fanouškům a novinářům, kteří se nepřestávali ptát, zda k tomu dojde. Je pro nás radostí vytvořit epizodu, která doufejme bude hodna nadšení a podpory." 

Detaily zápletky zatím známé nejsou, ví se jen to, že Barry vyrazí do National City, aby pomohl Supergirl. Proč? To se zatím neví.

Líbí se vám představa crossoveru?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat