Živí mrtví: Hromada informací o zbytku šesté řady

Na co se připravit. POZOR, SPOILERY!!!

Na druhou polovinu šesté řady nás tvůrci lákají hodně intenzivně a nezbývá než doufat, že jejich sliby nebudou plané. Zimní finále nebyla žádná pecka, takže by bylo namístě napravit divákovi chuť. A podle toho, co se dosud ví, se zdá, že zklamaní nebudeme. Server TVline se rozhodl shrnout zásadní informace, které se o zbytku šesté série ví a tady jsou:

Představí se noví záporáci

Netřeba připomínat (ale stejně to udělám), že se v šesté řadě dočkáme snad nejvýraznějšího padoucha z komiksu The Walking Dead Negana (Jeffrey Dean Morgan). Ten se ale s největší pravděpodobností objeví až ve finále 3. dubna. Dříve by se měl ukázat jiný zloduch a to Gregory (Xander Berkeley), který není standardním záporákem, ale jeho srabáctví a sobeckost z něj dělají ne úplně sympatickou postavu.

Glenn zřejmě zemře a teď doopravdy

Upřímně řečeno tohle bude asi hodně odvážný krok, který mnohé zaskočí, ale já jsem s ním počítal od chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že Glenn (Steven Yeun) během pádu z kontejneru nezemřel. Jak už víme na konci šesté řady se ukáže Negan a já se vsadím, že provede přesně to, co udělal v komiksu - rozmašíruje hlavu Glennovi s pomocí své milované basebalové pálky Lucille. Možná to spoustu lidí naštve, ale splní to to, co splnit má - šokuje to a bude se o tom dlouho diskutovat.

Carol ani Morgan "nezařvou"

Tyhle dvě postavy se nemají zrovna v lásce a jejich spor vyvrcholil během zimního finále, kdy si šly doslova po krku. Mohlo se tak zdát, že jeden z nich zabije toho druhého, ale podle informací, které prosakují na veřejnost sice budou mít mezi sebou rozpory, ale spojí své síly, aby pomohly ostatním.

Díky Samovi někdo umře

Určitě si vzpomínáte, že Sam (Major Dodson) v zimním finále začal dělat rozruch, když se on a pár dalších, pokrytí vnitřnostmi, snažili projít davem zombíků. A přestože se tvůrci občas výrazně odkloní od komiksové předlohy, v tomto případě se podle náznaků herců a filmařů zdá, že se jí budou držet. Pokud je to pravda, pak se můžete rozloučit s Ronem (Austin Abrams) a Jessie (Alexandra Breckenridge). Ta v komiksu poté, co Samova scéna přilákala nemrtvé, čapla Carla (Chander Riggs) a nechtěla se ho pustit a tak jí Rick (Andrew Lincoln) usekl pazouru. On a Ron pak byli zabiti chodci.

Maggie bude ještě silnější

Ani teď není Maggie (Lauren Cohan) žádné béčko. Umí se o sebe velmi dobře postarat, ale v dalších dílech z ní bude ještě ráznější postava. Tím ale není míněno jen to, že bude ve velkém likvidovat chodce, ale také se z ní stane jedna z vůdčích osobností, která například pěkně zatopí Gregorymu, když se stane jedním z jeho největších protivníků. Začne se z ní rodit jedna z vůdčích osobností skupiny.

Kromě toho se můžeme těšit například na další novou postavu, tentokrát klaďase Jesuse (Tom Payne) a ukáže se i zombie Deanna (Tovah Feldshuh). Tvůrci toho mají připraveného dost, tak snad nám to zvládnout naservírovat v zábavné formě.

Živí mrtví se vrátí 14. února.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat