Gilmorova děvčata: Sookie se vrací!!! A budou mít nové díly otevřený konec?

A bude Lorelai v nových dílech vdaná z Lukea?

Jako správný drsný chlap jsem poctivě sledoval seriál Gilmore Girls. A samozřejmě jsem tak byl rád, že se dočkáme čtyř nových epizod, kdy každá bude mít zhruba hodinu a půl a odehrávat se budou v různých ročních obdobích.

Zní to rozhodně zajímavě. Ovšem, o něco méně zábavně zní to, že zřejmě dojde na otevřený konec. To naznačila představitelka Lorelai Lauren Graham:

"Není to vyřešeno tak, jak jsem si myslela, že bude. Neustále jsem říkala, ´Hej, všiml si ještě někdo jiný, že to není konec? Amy a Dan se na mě jen chichotali."

Řeč je samozřejmě o manželském a tvůrčím týmu Amy Sherman-Palladino a Dan Palladino.

Mimochodem, jestli doufáte, že se za oněch osm let, které uplynuly od konce seriálu, rozhodli Luke (Scott Patterson) a Loreail vstoupit do svazku manželského, tak doufáte marně. Nejsou svoji.

Další věcí je to, že Amy znovu pozvala Melissu McCarthy (Sookie), aby se zúčastnila natáčení:

"Prostě jsme vypustili do světa to, že jsme tu do desátého května. Vím, jaká by ta scéna byla. Předpřipravila jsem to pro ni. Může přijet, může přiběhnout a může odběhnout. Může se objevit a odjet ve dvou hodinách."


A když už jsme u tohoto tématu, tak Amy prozradila, co se vlastně přihodilo, že byla situace tak komplikovaná.

"Měsíce mi její lidé říkají, ´To se nestane. To se nestane. To s nestane.´ Ale ví vůbec McCarthy jak moc ji Amy chce? Tenhle byznys lidí, manažerů a zástupců. Je tu spousta vrstev a vy se opravdu k lidem nemůžete dostat a nevíte, jak jim budou věci přetlumočeny a kdo za vás mluví! Vše, co můžu říct fanouškům je to, že ji milujeme. Byla velkou součástí našeho seriálu... Není tu nic šťavnatého. Jde tu o to, že je jedna z nejzaměstnanějších filmových hereček dneška a my jsme na ni velmi hrdí."

Ale bez ohledu na to, že situace byla hodně zmatená, tak to vyšlo. Melissa se v The Ellen Show nechala slyšet:

"Doslova před hodinou a půl se nám to podařilo vyřešit a já se vrátím a udělám to a jsem tak nadšená. A oni budou neuvěřitelní. Amy Sherman-Palladino mě do toho vmáčkne a já jsem velmi šťastná, že se vrátím do Stars Hollow."



Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat