Gilmorova děvčata: Vznikne víc nových dílů než jen čtyři?

Uvažuje se o další epizodách?

Aktuálně se natáčejí čtyři nové díly Gilmore Girls, což není moc. Každý bude mít sice zhruba hodinu a půl, ale diváci by jistě rádi více epizod. Mluví se o takové možnosti? Na to odpovídal jeden z tvůrců Dan Palladino:

PODOBNÉ ČLÁNKY: NOVÉ DÍLY BUDOU MÍT OTEVŘENÝ KONEC. A SOOKIE SE NAKONEC VRÁTÍ

"Obsazení nebude na konci zabito během hrozné exploze. Pozor, spoiler! Tam venku je trochu ujetý svět. Je mnohem obtížnější zajistit to logisticky, než by pro mě a Amy bylo přijít s novými příběhy. Nevím, jestli je tohle konec, protože jsme si nikdy nepomysleli, že se Gilmorova děvčata vrátí v jakékoliv podobě. Ale tohle je nový svět a nový způsob, jak zakoušet nové věci."

Tak nic. Není to zrovna odpověď, kterou by fanoušci asi chtěli slyšet. Takové obecné prohlášení moc nadějí neprobouzí. Na jedné straně nemám sebemenších pochyb, že budou nové epizody velmi úspěšné, těší se na ně půlka světa (dobře, přeháním, ale skoro), na té druhé mají někteří herci nabitý diář, takže ona poznámka o logistice není vůbec mimo. 
Prostě a jednoduše si budeme muset počkat, jak se to vyvrbí a doufat, že Netflix a diváci budou s novými díly spokojeni.

Těšíte se? 

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat