Hra o trůny: Proč se znovu začalo zběsile spekulovat o příchodu Lady Stoneheart?

Objeví se konečně kultovní postava? POZOR, SPOILERY!!!

Poté, co byla během Rudé svatby zavražděna i Catelyn Stark (Michelle Fairley), začalo se intenzivně spekulovat o tom, jestli se znovu objeví. Respektive, zda se dočkáme příchodu její oživené verze známé jako Lady Stoneheart.

Jak fandové knih vědí, poté, co byla Catelyn oživena Bratrstvem bez praporců, přijala jméno Lady Stoneheart a bez mrknutí oka a soucitu likvidovala každého, kdo projevil jakýkoliv trochu kladnější vztah k Lannisterům, Boltonům a Freyům.

Ovšem, poté, co bylo naznačeno, že Lady Stoneheart jen tak neuvidíme, dohady utichly. Teď propukly nanovo.

Jóhannes Hukur jako Lem (uprostřed)
Co je důvodem? V aktuální epizodě Game of Thrones (recenze) se objevila trojice mužů, kteří patřili k Bratrstvu bez praporců. Jedním z nich byl Citroš Citronový Plášť/Lem Lemoncloak. To potvrdil jeho představitel Jóhannes Haukur.

A teď to začíná být zajímavé. Citroš byl v knize jedním z těch, kdo dovedl Aryu (Maisie Williams) k vůdci Bratrstva bez praporců lordu Bericu Dondarrionovi (Richard Dormer). A právě Beric byl tím, kdo oživil Catelyn (což ho stálo život).

Právě přítomnost Lema a návrat Bratrstva bez praporců do seriálu tak vzbudily nové naděje na příchod Lady Stoneheart.

Někteří diváci například věří tomu, že skupina lidí vedená bratrem Rayem (Ian McShane), se kterou žil i Ohař (Rory McCann), byla vyvražděna na rozkaz Lady Stoneheart, aby přilákala Ohaře a mohla se mu pomstít (Arya se s ním sice jakžtakž umířila, ale Lady Stoneheart platí za někoho, kdo neodpouští).

Jóhannes Haukur se na svém Twitteru k tématu vyjádřil, ale bohužel neprozradil nic konkrétního, jen uvedl, že příchod Lady Stoneheart nemůže potvrdit ani vyvrátit:

"Je mi jasné, že někteří z vás po mně půjdou, pokud se ta potvora neobjeví. Nemůžu říct, že ano nebo ne!!!"

Do konce šesté řady nám zbývají tři díly, je tu možnost, se že v nich Lady Stoneheart opravdu představí. Ale zatím to oficiálně potvrzeno nebylo.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ SE TĚŠIT NA PŘEDPOSLEDNÍ A POSLEDNÍ DÍL ŠESTÉ ŘADY HRY O TRŮNY?

Co myslíte vy? Dočkáme se ještě v této řadě Lady Stoneheart?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Jsem si skoro jistý, že už ji neuvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já upřímně také, ale třeba se pleteme. Já bych ji viděl rád :)).

      Vymazat