Prison Break: Myslel jsem si, že umřu, říká Dominic Purcell o zranění během natáčení

Herec popisuje, co se přihodilo.

Před nějakou dobou se objevila zpráva, že se Dominic Purcell zranil během natáčení nových dílů Útěku z vězení. Obrázky sice vypadaly hrozivě, ale herec se z toho dostal docela rychle. Ovšem, když popisuje, co následovalo po ráně želenou tyčí po hlavě, docela z toho mrazí:

"Byla to scéna, kde jsem běžel do vězení a pak jsem ucítil neuvěřitelnou ránu do hlavy, něco, co jsem nikdy předtím nezažil. Nebyla to bolest podobná tomu, jako by někdo pomalu řezal mou ruku; byla to náhlá exploze. Spadl jsem na kolena a byl jsem v šoku. Bylo to jako, do prdele, co se mi to zrovna stalo? A potom jsem se naklonil a stříkala ze mě krev jako ze sprchy a můj dublér ke mně přišel, já se na něj podíval a říkám, ´Chlape, co se do prd*le děje? Co se děje?´ A on mi odpoví, ´Rozsekl sis hlavu, můžu vidět tvou lebku, tvůj nos je na opačné straně obličeje.´ A já tam jen seděl a byl v v šoku. Nebudu přehánět, když řeknu, že jsem očekával, že omdlím nebo zemřu, protože jsem si myslel, když mi řekl, že je vidět má lebka, že praskla a krev mi proudí do mozku a já do prdele zemřu v Maroku. Myslel jsem si, že umřu..." 

Herec byl převeze do nemocnice v Ouarzazate, kde ale neměli vybavení pro léčbu podobného typu zranění. Nakonec jeho přítelkyně AnnaLynne McCord desinfikovala rány alkoholem a Dominica převezli do Casablanky, kde ho dali dohromady.

Vyžádalo si to 150 stehů na hlavě a 20 na lokti, kde se také zranil. Od nehody uběhlo 13 dnů a herec je zpět na natáčení. Očividně není žádná fňukna.


Předpokládá se, že nové díly Prison Break uvidíme v další mezisezóně.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat