Komiksové střípky: Legends of Tomorrow mají problém se sledovaností a bývalý Superman a Supergirl na společné fotce

Tentokrát o projektech od DC.

Nová televizní sezóna zrovna nepřeje seriálům, které se inspirovaly u komiksů od DC Comics. Arrow a The Flash neodstartovali úplně nejlépe (celý článek) a stanice The CW se asi neraduje ani z výsledků premiéry druhé řady Legends of Tomorrow.

Tu si pustilo 1,84 milionů diváků, což znamená rating 0,6 (procento domácností ze všech domácností s televizorem, které si seriál pustilo). To není žádná sláva. Lépe na tom byl jak první díl předchozí série (3,21 milionů diváků a rating 1,23), tak i její závěr, na který se podívalo 1,85 milionů lidí (rating 0,66).

O Legends of Tomorrow se ví, že nejsou zrovna laciné a původně se mluvilo i tom, že první řada byla tak finančně náročná, že se další nedočkáme. Nakonec se to ukázalo jako nepravdivá informace, ale pravdou je, že pokud se sledovanost nezlepší, bude hodně velkým překvapením, pokud stanice The CW kývne i na třetí sezónu.

Ale teď něco trochu veselejšího. Fotografie, na které je aktuální Supergirl (Melissa Benoist) a bývalý Superman (Brandon Routh). Jak fandové komiksových seriálů vědí, tento rok se dočkáme megacrossoveru seriálů Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow a Supergirl, takže to rozhodně není naposledy, co tyhle dva vidíme bok po boku.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat