Komiksové střípky: Umře Oliver v závěru Arrowa? A ochutnávka z crossoveru Flashe, Arrowa, Legend a Supergirl

A navíc skvělá zpráva pro fandy Legends of Tomorrow.

Nová televizní sezóna nezačala pro stanici The CW úplně nejlépe. Většina jejich hitových komiksových seriálů odstartovala s nižší sledovaností, než se očekávalo. A výjimkou nebyla ani týmovka Legends of Tomorrow. To ve spojení se zvěstmi o extrémní finanční náročnosti bylo pro fandy seriálu docela zneklidňující.

Upřímně řečeno jsem očekával, že se objeví zpráva o zrušení Legend, ale překvapivě zaznělo něco úplně jiného. The CW se rozhodlo rozšířit objednávku z původních 13 dílů na celkových 17. To ukazuje na fakt, že stanice je s výsledky spokojena.

Aktuální sledovanost se pohybuje kolem 1,75 - 1,8 milionů diváků, což není žádný zázrak, ale také nic, na co by The CW nebylo zvyklé.

Za sebou máme pět epizod a pokud jde o šestou, tak s tou se vrátíme na Divoký západ:

"Legendy se stále vzpamatovávají z novinky, že jejich nepřítel cestující v čase je rychlík, když jsou upozorněni na odchylku na Divokém západě. Ve chvíli, kdy Legendy dorazí na místo, zjistí, že jejich starý přítel Jonah Hex (Johnathon Schaech) je v potížích, které způsobil jeho úhlavní nepřátel Quentin Turnbull (Jeff Fahey). Tým brzy zjistí, že musí zastavit Turnbulla a jeho gang, aby se mu nepodařilo dobýt Západ a udělat z něj vlastní zemi bezpráví. K překvapení Hexe, Sara je ve velení a vyšle tým. Rory je nadšený z toho, že jsou na Divokém západě, ale Sara mu přidělí Amayu, aby dohlédla na to, že se bude věnovat jejich úkolu, což se ale snadněji řekne, než udělá. Mezitím Nate, Ray a Jax zkoušejí infiltrovat Turnballův gang, ale ocitnou se v přestřelce, díky které je otřeseno Nateovo sebevědomí." 

Šestá epizoda nazvaná Outlaw Country bude mít premiéru 17. listopadu.

Teď se pobavíme o bratrském seriálu Legend Arrow. Ten se zatím dočkal pěti řad, ale jelikož sledovanost klesá, není jasné, jak dlouho s námi ještě Oliver Queen (Stephen Amell) zůstane. Zatím ještě není důvod panikařit, ale i tak se zdá, že tvůrci přemýšlejí o tom, jak by seriál mohl skončit. Jeden z producenůt Marc Guggenheim k tomu poznamenal:

"V našem seriálu je element, který je pro mě velmi ve stylu Sons of Anarchy, ve kterých zazněla podobná otázka: Dočkal se Jackson nějakého vykoupení? Řeknu, že mám velmi specifickou představu o tom, jak by měl seriál skončit."

Pokud jste viděli seriál Sons of Anarchy, tak víte, že Jackson "Jax" Teller (Charlie Hunnam) ze scény odešel ve velkém stylu, když během honičky s policií dobrovolně ukončil svůj život.

Jestli má i Marc podobný plán, to těžko říct, ale rozhodně by to bylo zajímavé rozloučení s Arrowem, co říkáte?

Ale na to si ještě určitě dlouho počkáme. Mnohem dříve se dočkáme chystaného gigacrossoveru seriálů The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow a Supergirl. A právě na tuhle velkolepou událost, která odstartuje 28. listopadu, láká nové video:



Jak by měl podle vás skončit Arrow?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat