Westworld: Bude druhá řada? Co na to šéf HBO?

Dočkáme se pokračování?

Westworld je skvělý sci-fi seriál. Ale také je velmi drahý (první řada údajně stála sto milionů dolarů). Je tak nutné, aby přilákal slušné množství diváků. Situaci má ovšem stíženou díky tomu, že běží ve stejný den jako oblíbená zombie podívaná The Walking Dead.

Je tak otázkou, zda bude HBO ochotno investovat další nemalé peníze do druhé série. Co na to říká programový ředitel HBO Casey Bloys?

"Chci získat velmi kompletní obrázek o sledovanosti, u které se zdá, že si vede velmi dobře, takže jsme s ní spokojeni. Výkonní producenti se s námi chystají promluvit o tom, co si představují ve spojení s druhou řadou. Ale v tuhle chvíli můžu říct, že to vypadá dobře. Jsme velmi potěšení tím jak si vede." 

To zní optimisticky. Sice to není jasné ano, ale je vidět, že HBO rozhodně není zklamáno.

Jestliže se budeme bavit o konkretních číslech, tak zatím nejlépe si vedla třetí epizoda, která přilákala 2,1 milionů diváků, nejhůře pátá, na kterou se podívalo "jen" 1,49 milionů lidí.

To nejsou na poměry kabelové televize úplně špatná čísla, ale pro srovnání například první řadu Game of Thrones sledovalo cca o milion více diváků. A pokud jde o podobně drahý Vinyl, tam se sledovanost horce těžce šplhala k 0,8 milionu lidí u obrazovek.

Ale něco mi říká, že Westworld bude podobným případem jako zmíněná Hra o trůny, kdy se diváci nabalovali postupně a zatím poslední šestou řadu si v průměru pustilo něco kolem 8 milionů lidí.

Jak se vám líbí seriál Westworld?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat