Westworld: Seriál dostává druhou řadu. Jenže ji možná uvidíme později

Obnovení se dočkaly i další dva seriály.

Nedávno se programový ředitel HBO Casey Bloys vyjádřil v tom smyslu, že se sledovaností Westworldu je stanice spokojena a druhá řada je tak velmi reálnou možností (celý článek). Teď to bylo oficiálně potvrzeno, druhé série bude. Ovšem, je možné, že se ji nedočkáme v příštím roce, ale později:

"Westworld je opravdu velkým a ambiciózním pořadem. Nevím, jestli to bude na podzim roku 2017 nebo až 18. Záleží to na tom, jak budeme fungovat. Protože produkce Westworldu vyžaduje tak velké úsilí, aktuálně nevím, kdy přesně bude mít premiéru. Nemůžu spekulovat víc, než že řeknu, že to bude buďto v roce 2017 nebo 2018. Pravděpodobně spíše v roce 2018 a půlhodinové pořady (Insecure a Divorce, pozn. redakce) v roce 2017, ale je to až za rok, takže uvidíme, jak to půjde."

I autorem těchto slov je Bloys. A nejen, že naznačil, že druhá řada Westworldu bude mít zpoždění, ale také prozradil, že další dvě seriálové novinky dostávají druhou sérii.

Westworld generuje, pokud jde o počet diváků, velmi dobré výsledky. Během premiéry se sledovanost pohybuje v rozmezí 1,5 - 2,1 milionů lidí, ale pokud se započtou ostatní platformy jako HBO Now a podobné, je podle serveru THR sledovanost někde kolem 11,7 milionů lidí, což je lepší číslo, než kterým se chlubila první řada Game of Thrones.

Radost z obnovení mají nejen fandové kvalitních sci-fi seriálů, ale také tvůrci Westworldu Jonathan Nolan a Lisa Joy:

"Jsme nadšení, že sága Westworldu bude pokračovat i v další řadě. Během dlouhé cesty na obrazovku se naši neuvěřitelně talentovaní herci a štáb stali rodinou a těšíme se na to, že budeme mít privilegium sdílet tuto zkušenost právě s nimi. Jsme také vděční všem našim skvělým partnerům z HBO, WBTV a Bad Robot za jejich neochvějnou podporu, představivost a ambice. Jednoduše jsme nemohli natočit tuhle sérii nikde jinde."

Seriál si tedy vede velmi dobře, navíc, když běží ve stejný den jako veleúspěšní Živí mrtví a kromě toho se o něm začíná mluvit víc a víc. Je zřejmé, že se rodí nová kultovní záležitost.

Udělalo vám obnovení radost?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat