Živí mrtví: Klesající sledovanost působí stanici AMC nemalé problémy

Jaké?

U posledních řad byla stanice AMC zvyklá, že počet diváků v případě jejich zombie hitovky The Walking Dead roste. Ale to neplatí pro sedmou sérii, kdy sledovanost u některých epizod klesla na nejnižší úroveň za posledních několik let.

Pořád jde o velmi dobrá čísla, za která by byly jiné seriály asi hodně rády, ale u Živých mrtvých se prostě očekává, že budou generovat jiné výsledky. A protože se tak nestalo, má to na stanici AMC dopad. A ne malý.

AMC je totiž jednou ze společností ze zábavního průmyslu, které v minulém roce zažily strmý pokles hodnoty akcí. A když říkám strmý, tak myslím strmý, mluvíme tu o propadu o nějakých 30 %.

Po The Walking Dead prostě v poslední době není úplně na výslunní. Nejdříve se seriálu podařilo naštvat fanoušky díky cliffhangeru na konci šesté řady, následoval výrazný úbytek diváků a kromě toho si první polovina sedmé série nevysloužila zrovna pochvalné reakce.

Naštěstí se zdá, že dění začne být svižnější a zajímavější, ale otázkou je, jestli není pozdě na to, nalákat zpět diváky, kteří se na seriál vykašlali.

Jaký je váš názor na dosavadní díly sedmé série Živých mrtvých?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat