Akta X: Připravte si kapesníčky, Mulder a Scullyová nebudou v nové řadě pár

Už žádné vodění za ručičku.

V lednu (konkrétně 24.) se dočkáme startu další řady (respektive minisérie) kultovního sci-fi Akta X. A před nějakou dobou se objevila zpráva, že v ní už nebudou Scullyová (Gillian Anderson) a Mulder (David Duchovny) párem. To mnohé fanoušky zaskočilo. Vždyť film z roku 2008 Akta X: Chci uvěřit skončil tak, že i přes určité problémy, se tihle dva měli pořád velmi velmi rádi a dokonce si dali i hubana.

Ovšem, v chystaných nových dílech už tomu tak nebude a tvůrce série Chris Carter vysvětluje proč:

"Udělali jsme to zajímavým způsobem. Hráli jsme si s jejich vztahem. Vrátili jsme do něj trošku napětí, které zmizelo poté, co se dali dohromady. To otevřelo další možnosti pro vyprávění příběhu. Je to něco, s čím jsem přišel já; Přemýšlel jsem o tom. Vždy jsme mluvili o tom, že se rozejdou, pokud natočíme dalším film."

To jsou ale kruťáci, ti tvůrci, trošku štěstí oblíbenému páru nedopřejí. Je pravda, že to může přispět k zajímavému vývoji děje, ale Mulder a Scullyová patří k těm televizním párům, u kterých 99,8 % diváků chtěla, aby spolu žili šťastně až navěky a společně hledali pravdu, která je tam někde venku.

Je otázkou, co mají scenáristé v plánu. Zda skončí na konci minisérie zase spolu a poběží vstříc západu Slunce nebo už nebudou romantickou dvojkou (hlasoval bych pro první možnost).

Jak to nakonec dopadne uvidíme příští rok. Chtěli byste, aby Mulder a Scullyová byli spolu nebo je lepší, když jsou jen spolupracovníci?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE