Arrow: Jak velkou roli v seriálu sehraje Constantine?

Bude to jen cameo nebo něco většího?

Už nějakou dobu se ví, že se v další řadě Arrowa představí Matt Ryan jako Constantine. A to je rozhodně bezva zpráva, která trošku zmírnila zklamání z toho, že byl seriál Constantine zrušen po jedné řadě (i když šlo o docela povedenou podívanou).

Mluvilo se ale o tom, že půjde spíše o cameo. Zatím bylo potvrzeno, že se objeví pouze v jedné epizodě (Haunted), ale teď se o rozsahu role rozpovídal producent Marc Guggenheim pro server Superherohype:

"Až ho v seriálu uvidíte, upřímně, bude to vypadat jako bychom dělali crossover Constantine/Arrow a je to opravdu vzrušující... My jsme prostě jen hodně rádi, že jsme dostali šanci rozšířit působení Matta Ryana v roli Constantinea alespoň o jednu hodinu v televizi. Myslím, že uvidíte, že pasuje do našeho universa velmi dobře. Nebudete z toho mít pocit, že je násilně vtlačen do děje, ale budete mít pocit, že je to přirozené. Stephenova chemie s Mattem je velmi přirozená, jako by snad tihle dva chlápci společně pracovali už věky."

Když už jsme u toho zakomponování Constantinea do děje, tak pomůže hlavním hrdinům vypořádat se s tím, že byla Sara (Caity Lotz) vzkříšena s pomocí Lazarus Pitu (to je taková ta mystická vířivka, ve které, když se vykoupe bezvládné tělo, oživne a je hodně energické a divoké). A s ohledem na zmínku o crossoveru, je jasné, že se neobjeví jen na pár vteřin/minut, ale bude v daném dílu hrát podstatnou roli. A to je jen a jen dobře.

Dá se také počítat s tím (snad nejde jen o mé zbožné přání), že ho tvůrci určitě přizvou znovu. Přece jen, nestává se každý den, aby se hrdina ze seriálu z jiné televizní stanice, objevil v dalším projektu u konkurence. Je za tím určitě dost vyjednávání, takže by z toho měli tvůrci Arrowa vytřískat, co jen půjde.

Těšíte se na Johna Constantinea v Arrowovi?

Čtvrtá řada Arrowa startuje 7. října na The CW.





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE