Chystá se seriálová verze filmu 96 hodin. Co se o ní ví?

Akční pecka zamíří do televize.

Jistě znáte filmovou sérii 96 hodin. V té Liam Neeson odstraní každého, kdo mu unese někoho z rodiny (a že se to stává docela často). A právě tahle úspěšná filmová podívaná se dočká i seriálové podoby.

Tu zaštítí stanice NBC a rovnou počítá s celou sérií. Zatím sice nemá tvůrčí tým, ale už došlo k dohodě s produkční společností Europa Luca Bessona, která dohlédla i na filmovou trilogii. Aktuálně pak NBC hledá scenáristy a další členy štábu.

Pokud se budeme bavit o příběhu, tak půjde o prequel. Tedy, seriál se bude odehrávat před událostmi, které jsme viděli v kině. Tím se šalamounsky vyřešilo to, že by Liam Neeson pravděpodobně nekývl na nabídku zahrát si v seriálové verzi (i když před nějakou dobou prohlásil, že by neměl problém s tím, objevit se například v sérii Arrow a zopakovat si roli Ra´s Al Ghula).

Zřejmě tak budeme svědky toho, jak hlavní hrdina Bryan Mills pracuje pro CIA. Ovšem, nevrátíme se o pár desítek let zpět. Což by bylo logické, když se filmy odehrávaly v současnosti a seriál je prequelem a bude sledovat Millse v době, kdy ještě nebyl v chomoutu a neměl děti. Televizní podoba bude zasazena do současnosti. Holt, časová kontinuita pro NBC asi nehraje moc důležitou roli.

Teď tedy nezbývá čekat, než se stanice vyjádří k tomu, kdy seriál uvidíme a kdo si zahraje hlavní roli. Máte nějakého vhodného kandidáta? Přece jen, "nahradit" Liama nebude vůbec snadné.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE