Hra o trůny: Kdo si zahraje rodinu Sama Tarlyho? Neříkejte, že to nechcete vědět

Obsazení famílie Tarlyovic bylo odhaleno.

Už dlouho se mluví o tom, že v šesté řadě Hry o trůny uvidíme rodinu Sama Tarlyho (John Bradley-West). To je ten dobře rostlý chlapík, který se kamarádí s Jonem Snowem (Kit Harrington) a čas od času zabije Bílého chode.

Zatím byl ale potvrzen pouze představitel jeho bratra Dickona, kterého ztvární fešný jinoch Freddie Stroma. Také se mluvilo o tom, že hlavu rodiny Tarlyových lorda Randylla ztvární Richard E. Grant, ale nakonec se ukázalo, že ten byl obsazen do jiné role a to vůdce skupiny potulných herců.

PODOBNÉ ČLÁNKY: SOUHRN INFORMACÍ O ŠESTÉ ŘADĚ HRY O TRŮNY

Ale netrvalo to dlouho a byli odhaleni herci, kteří skutečně ztvární rodiče Sama a Dickona a také představitelka jejich sestry (napadlo konkrétní jméno, ale v knihách se slečna jmenuje Talla).



Koho tedy nakonec uvidíme? 

Randylla Tarlyho si zahraje James Faulkner, kterého dobře znají fanoušci jiného povedeného seriálu Da Vinciho démoni. Jelikož je Randyll popisován jako striktní vojenský typ, který nemá zrovna smysl pro humor, tak je jasné, že Faulkner je vynikající volbou. Už jen pohled na něj stačí, aby se člověku stáhly půlky díky respektu, který z něho má.

Jeho manželku, lady Melessu dostala na starost Samantha Spiro, britská herečka, kterou jste mohli vidět například v seriálu Mizerná výchova. Zatím nebylo řečeno, co od Melessy čekat, bylo jen naznačeno, že na rozdíl od svého chotě, bude docela příjemná a slušná osoba.

Nakonec tu máme Rebeccu Benson, která se představí jako Talla (i když jisté to úplně není, nebylo by to poprvé, co by došlo k úpravě jména pro seriálovou verzi). Rebecca je zatím docela zelenáč, pokud jde o hereckou branži, i když nějakou tu zkušenost za sebou má (např. v sérii Shetland).

Jste rádi, že zjistíme více o rodině Samwella Tarlyho?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE