Hra o trůny: Obsazena další role. Tentokrát Dickon Tarly. Ztvární ho herec z Harryho Pottera

Nejlepší kamarád Jona Snowa (Kit Harrington) Sam má hodně pohledného bráchu.

Šestá řada Hry o trůny sice začne klasicky na jaře, ale natáčení už samozřejmě začalo a to v červenci. A tak se nám pomalu (i když zase tak pomalu ne, skoro každý týdne se objeví nějaká castingová novinka) vynořují informace o nováčcích v obsazení. 

Už  víme, že v další řadě uvidíme například Maxe von Sydowa jako postavu jménem Tříoký havran, Pilou Asbaek si zahraje násilného Eurona Greyjoye a Ian McShane se objeví v zatím blíže nespecifikované roli. 

Aktuálně nám také přibyl sympatický herec Freddie Stroma (Cormac McLaggen z Harryho Pottera), který ztvární bratra Sama Tarlyho (John Bradley). Stejně jako v knižní předloze i v televizní verzi platí, že si sourozenci nejsou příliš podobní. To je ostatně jeden z důvodů, proč Sam skončil jako člen Noční hlídky.

Jeho otec Randyll Tarly dal svému synovi na výběr, buďto smrt nebo služba na Zdi a to z prostého důvodu, chtěl, aby se jeho dědicem nestal Sam, ale zdatnější Dickon. 

Mimochodem, vypadá to, že v šesté řadě uvidíme i zmíněného lorda Randylla Tarlyho, jeho manželku Melessu a jejich dceru Tallu. Takže se nám asi sejde skoro celá rodinka Tarlyovic. Ale s ohledem na úplně ideální vztahy hromada objetí a slz asi nehrozí. 

Co říkáte na představitele Dickona? 


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE