Jeremy Clarkson míří na BBC, i když dostal vyhazov z Top Gearu

Problémový moderátor má dveře stále (po)otevřené.

Když Jeremy Clarkson vrazil pěstí produkčnímu, protože nedostal k jídlu steak, stanici BBC došla trpělivost a dala mu padáka z veleúspěšného projektu Top Gear. Ovšem, vypadá to, že BBC už není tak naštvaná a mává bílou vlajkou. 

Jeremyho totiž pozvala do jednoho ze svých pořadů a to Have I Got News For You. Jde o projekt, který satiricky reaguje na důležité události. Clarkson je známý díky svému ráznému vystupování a rád provokuje, takže se jistě máme na co těšit.

Sice se objeví jen v jedné epizodě, takže to může vypadat, že nejde o velkou událost, ale dá se odhadovat, že tímto krokem dává BBC moderátorovi najevo, že už dál není na jejich černé listině. 

Původně se měl Jeremy ukázat už v dubnovém dílu, ale k tomu nakonec nedošlo, protože mlácení produkčních se BBC moc nelíbilo a ukončilo s moderátorem spolupráci. Ale netrvalo to zase tak dlouho a Clarkson dostal druhou šanci se v Have I Got News For You objevit. Konkrétně ho diváci uvidí v říjnu a to v prvním dílu nové řady. 

Neznamená to sice, že BBC počítá s tím, že by se Jeremy vrátil do Top Gearu (ostatně, společně s ostatními bývalými moderátory a některými členy štábu připravuje Clarkson nový motoristický pořad pro Amazon), ale ukazuje to, že stanice už není tak "načuřená" a je ochotna čas od času s bouřlivákem Jeremym spolupracovat. 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE