Megan Fox si střihne roli v jednom oblíbeném seriálu

V jakém?

Aktuálně není kráska Megan Fox profesně úplně vytížená a tak zřejmě ocenila to, když jí byla nabídnuta role v komediálním seriálu New Girl/Nová holka. A pokud si myslíte, že dlouhonohá herečka se v seriálu jen mihne, tak omyl dámy a pánové, role bude poměrně výrazná.

V chystané páté řadě se bude herečka objevovat pravidelně (což mužské diváky jistě potěší) a zahraje si postavu Reagan, což je zástupkyně farmaceutické firmy a je popisována jako "úžasná". A tohle slovo je používáno i ve spojitosti se samotnou Megan. Takhle se k jejímu obsazení vyjádřila producentka pořadu Liz Meriwether:

"Je pro mě šílené, že tak úžasná osoba může být tak vtipná, ale hádám, že je to něco, co my všichni musíme přijmout. Jsem fanynkou jejího komediálního talentu od dob filmu Čtyřicítka na krku a jsem velmi nadšená, že ji máme v našem pořadu. Mysleli jsme na Megan, když jsme psali tuhle roli - je perfektní osobou, která se objeví a zamává s lidmi v seriálu."

To asi ano, jen myšlenka na Megan mává s hodně osobami. Na sexy brunetku si ale budeme muset chvíli počkat, protože pátá řada odstartuje až v lednu, ne na podzim, jak bylo dosud zvykem. Důvodem je těhotenství Zooey Deschanel.

Těšíte se na Megan?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE