Přátelé: Joey a Phoebe si to měli "rozdávat"

Vykecal to Matt LeBlanc.

Z šesti ústředních postav sitcomu Přátelé se nám čtyři daly dohromady. Jediná dvojice, která neskončila spolu, byli Phoebe (Lisa Kudrow) a Joey (Matt LeBlanc). Ale mohlo to být trošku jinak. To vyslepičil právě Matt LeBlanc v rozhovoru pro časopis People:

"Když se blížil konec, nadhodili jsme nápad, že by Joey a Phoebe začali mít neustálý příležitostný sex. Vrátili bychom se zpět a natočili všechny legendární scény a těsně před daným momentem, který všichni znají, by Joey a Phoebe společně vyšli z komory." 

Je to zvláštní idea. Je pravda, že Joey a Phoebe mezi sebou měli silné pouto, ale spíše působilo jako "sourozenecké" než, že by tam byla cítit jiskra a divák by si je dokázal představit, jak to neustále dělají jako králíci. Na druhou stranu je faktem, že právě tihle dva měli z celé partičky největší sklony k nezávaznému sexu.

Ale bez ohledu na to, že by to opravdu mohlo být vtipné, producenti (nepřekvapivě) nápad zavrhli. Ono by to ostatně bylo i docela náročné. Přece jen, herci ve finální sezóně vypadali výrazně jinak, než v prvních řadách, takže by bylo trošku do očí bijící, kdyby se Matt a Lisa "vraceli" v čase o například sedm let.

Co myslíte? Byl to dobrý nápad nebo ne?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE