Star Trek: Voyager - Herečka z oblíbeného sci-fi seriálu zatčena. Proč? Protože je to nestyda nestydatá

Tohle trošku (no vlastně trošku víc) zavání bulvárem, ale nedalo se o to nepodělit.

Jestli jste sledovali seriál Star Trek: Voyager, možná si pamatujete mimozemšťanku Kes, která se objevovala v prvních třech řadách. Postavu ztvárnila herečka Jennifer Lien. A právě ona byla na začátku tohoto měsíce zatčena.

Proč? No řekněme, že není zrovna stydlivý typ. Na konci srpna se prý procházela kolem svého domu v rouše Evině, což zrovna neocenila sousedka Kayla Clark, která zrovna byla se svými dětmi venku. Situaci popisuje další aktérka události, jiná sousedka Carey Smith takto:

"Začala pronášet vulgární věci. Tím myslím opravdu vulgární věci. Řekla jsem jí, aby si hleděla svého a pokračovala v chůzi. Najednou si sundala tričko. Ukazovala prsa a začala jančit a já na to, ´Co nějaký respekt vůči dětem?´ Ale žádný neměla. A pak se otočila a shodila i kalhoty."

Nic proti nahotě, ale asi není vhodné ukazovat řiťku dětem. Není tak divu, že Clark zavolala policii. Herečka před ní ovšem popřela, že by se předváděla nahá. Moc si ale nepomohla, když se policie za tři dny vrátila a ona měla otevřené dveře do domu a na pohovce ležela nahá (i když pravda, částečně zakrytá dekou). Podle všeho na urostlé strážníky čekala.

Když ji požádali, aby šla s nimi, odmítla to a velmi "chytře" začala zástupcům zákona vyhrožovat, že je zastřelí a zabije. Nakonec musela být povolána policistka, která herečku oblékla a potom byla silou dovlečena do auta.

Skončila s pokutou 2 500 dolarů a obviněním z nevhodné odhalování před dětmi mladšími 13 let. A taková to byla sympatická paní, když jsme ji vídali na obrazovce. Kdo by to byl býval řekl, že je to taková necuda.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE