Teorie velkého třesku: Proč Billy Bob Thornton souhlasil, že se objeví v Teorii velkého třesku? Aby udělal radost mamince

Je to hodný synek.

Seriál Teorie velkého třesku je kromě jiného proslulý tím, že do něj na návštěvu zamířila už hromada hereček a herců. Ale obvykle šlo o ty, kteří se proslavili rolemi spíše ve sci-fi/fantasy projektech. Proto bylo dost velkým překvapením, když se v osmé řadě objevil oscarový Billy Bob Thornton. The Big Bang Theory není zrovna něčím, kde bych ho čekal.

Aktuálně se herec rozpovídal o tom, proč vlastně na nabídku kývl a jak k tomu došlo, že byl osloven:

"V jednom interview jsem prozradil, že oblíbeným pořadem mojí maminky je Teorie velkého třesku. A tak se Chuck Lorre (duchovní otec seriálu, pozn. redakce) ozval mému manažerovi a zeptal se: ´Zvážil byste hostování kvůli vaší mamince?´ A já na to, že určitě, protože pro maminku udělám cokoliv."

Překvapení byli nejen diváci, ale také herci. Například představitelka Penny Kaley Cuoco-Sweeting prý nemohla uvěřit, že se s Billym na place setká. A ona se nejen setkala, Billy v epizodě The Misintepretation Agitation ztvárnil lékaře, který se ucházel o srdce její postavy.

Devátá řada odstartuje 21. září a já nemám sebemenších pochyb, že se v ní dočkáme hromady dalších cameo rolí. Jestli ale bude nějaká tak překvapivá, jako Billy, to těžko říct.

Líbil se vám Billy v Teorii velkého třesku?







Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE