Teorie velkého třesku: Rozhovor s tvůrcem seriálu o svatbě Penny a Leonarda

Plus fotografie z ní.

Pokud sledujete nejpopulárnější sitcom současnosti Teorie velkého třesku, tak si jistě pamatujete, že se dvojice Penny (Kaley Cuoco-Sweeting) a Leonard (Johnny Galacki) rozhodla, že do toho konečně praští.

A tak se na začátku deváté řady dočkáme jejich svatby v Las Vegas. Právě o ní se rozpovídal showrunner (stará se o každodenní natáčení) a výkonný producent Steve Molaro pro The Hollywood Reporter:

Příjmení jsou obvykle součástí svatebního obřadu. Dozvíme se konečně jaké je dívčí jméno Penny?

Samozřejmě, s ohledem na to, že se vdává, bude mít příjmení a myslím si, že jsme se delikátně vyhnuli uvedení jejího příjmení během premiéry. A myslím, že to je natočeno tak, že to koresponduje s příběhem. Až to uvidíte, bude vám to dávat smysl.


Takže Penny Hofstadter je nyní oficiální? 

Tak nějak, ano! (dodává se smíchem)


Je to, že se Penny dozvěděla o polibku Leonarda s jinou ženou důvodem, proč přemluvila sama sebe, aby vstoupila do manželství? 

Tak trochu ano. Myslí si, že je s tím smířená, ale nemusí tomu tak být.


Je to zajímavé, protože Leonard byl na moři a opilý - 

- a bylo to před několika lety a přišlo to znenadání. Je to ten druh věci, o které neočekáváte, že k ní dojde a může to být trochu zneklidňující. Myslím, že když jste Penny a představíte si, že jste osm let tvarovali určitou osobu a ono už to dál nejde - může být obtížné se s tím vyrovnat.


Jak obtížné bylo natočit jejich svatební noc? 

Ukázalo se to být docela náročné! (směje se).


Chudák Leonard, na tohle čekal osm řad!

Ale ne, vždyť přiložil ruku k dílu! (směje se)


Leonarda z toho očividně není ještě venku, pokud jde o Mandy. Jak bude vypadat setkání Leonarda a Mandy? Jak na to může Penny reagovat?

Leonard s ní bude mluvit v zoufalé snaze vyžehlit tuhle situaci. Dojde k tomu ve druhé epizodě. Tam se bude řešit to, že si Leonard promluví s Mandy nebo Penny s ní nebo, že si promluví všichni tři. Myšlenka toho, že rozhovor s ní by mohl situaci vyřešit je důvodem, proč k tomu dojde.


Je to něco, co po dvou epizodách odezní?

Věci se začnou zlepšovat, ale ne nezbytně díky tomu, ovšem jak Leonard tak Penny chtějí najít způsob, jak to vyřešit.


Teď, když utekli kvůli svatbě, tak musí tuhle zprávu oznámit svým rodinám. Jaké reakce můžeme očekávat?

Bude to pro ně novinka, protože utekli, aby se vzali. V první řadě budou překvapení. A pokud jde o to, jak budou reagovat, podívejte se a zjistíte to! Uslyšíme a uvidíme otce Penny, Keitha Carradinea, který přijede, až uslyší tu novinu o její svatbě.


Když oni utekli kvůli svatbě, obřad Howarda (Simon Helberg) a Bernadette (Melissa Rauch) byl na střeše, nechyběla vám někdy možnost natočit formální svatbu? Je možné, že něco takového někdy uvidíme? 

Myslím, že až uvidíte premiéru, budete se cítit spokojeně. Je v ní opravdu speciální moment, navzdory všem věcem, které se dějí, který si myslím, že je pro Leonarda a Penny - a speciálně pro jejich sliby - opravdu magickým a to je něco, na co se opravdu těším.


Jak obtížné pro vás bylo napsat jejich sliby?

Pokaždé, když se má v seriálu odehrát velký moment, napětí v pracovně scénáristů stoupne, ale myslím si, že jsme všichni z téhle myšlenky nadšení a shodli jsme se na tom a věřím, že to dopadne dobře nebo ještě lépe, než jsme vůbec doufali. Johnny a Kaley to prostě zvládli, je to opravdu dobré. Je to to jedna z těch věcí, kvůli které jim volám ještě dříve, než začne produkce, jen proto, abych jim řekl, jak nadšený z toho jsem.


Teď, když jsou Leonard a Penny manželé, tak se bude muset Dohoda spolubydlících změnit na víc než jednu noc v týdnu.

S Dohodou spolubydlících se budou muset vypořádat ve čtyřech prvních epizodách. Je to zapeklité, to je jisté - Leonard a Penny se potřebují pohnout kupředu, ale současně je tu Sheldon (Jim Parsons) se zlomeným srdcem, který je takový jejich malý bratříček a dítě a to pro ně bude těžké ignorovat.


Dočkáme se dalšího sbližování Leonarda a Sheldona teď, když jsou každý někde jinde? Sheldon potřebuje Leonarda více než kdykoliv předtím, ale Leonard zase víc potřebuje Penny. 

To je přesně ono: snaží se to všechno vyřešit. Vtipně narážíme na skutečnost, že z určitého úhlu pohledu jsou všichni tři v manželství a myslím, že všichni tři potřebují přijít na to, jak by to mělo fungovat.


Co Leonardův a Sheldonův objev? To je něco, co je podle mě podstatnou součástí seriálu. 

Stále se tím zabývají. Teď se toho děje tolik, že se tomu zpočátku nebudeme věnovat. Ale vrátíme se k tomu a bude se to dál vyvíjet. A je to také jiná forma "manželství" Leonarda a Sheldona, která je spojuje.


A co Pennyina kariéra herečky? Teď, když je vdaná, dočkáme se toho, že se k tomu vrátí? 

Aktuálně to neplánujeme. Je reprezentantkou farmaceutické společnosti a zdá se, že našla něco, v čem je zatraceně dobrá a baví ji to.


Takže se nedočkáme dalšího dílu "Serial Apeist" (béčkový horor, ve kterém se postava Penny objevila, pozn. redakce)? 

(Smích) Teď ne.


Už devátá řada seriálu startuje za jedenáct dnů. Těšíte se na ni nebo máte dojem, že už seriál není, co býval?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE