Zákon gangu: Co čekat od prequelu? A uvidíme v chystaném spin-offu postavy z původního seriálu?

Tvůrce Zákonu gangu se rozpovídal o dvou nových seriálech.

Netřeba asi připomínat, že seriál Zákon gangu skončil. Určitě to obrečela spousta diváků. Ale aktuálně se tvůrce projektu Kurt Sutter rozpovídal o potencionálním prequelu. Má už dobře rozmyšlené, o čem by měl být:

"Do budoucna mám plány na prequel, který by podle mě měl být deseti nebo dvanáctidílný a začali bychom ve Vietnamu, sledovali bychom Johna Tellera (Victor Newmark) a Pineyho (William Lucking) a to, jak se zrodil jejich vztah, vzali bychom je zpět do Států a zaměřili se na zřejmou dynamiku pramenící z této země a vnímání války a na podivné vnímání veteránů, když se vrátí domů. Poté by se pozornost stočila na vývoj klubu a skončili bychom dříve, než bychom se příliš přiblížili určité mytologii, kterou už známe."

Asi také víte, že se připravuje i spin-off, který se zaměří na motorkářský klub Mayans. I k tomuto projektu se Kurt vyjádřil:

"Chtěl bych, aby to byl kousek ze současnosti, ne prequel a rád bych ho umístil daleko od severní Kalifornie, aby nezasahoval do mytologie, která už byla odvyprávěna. To ale neznamená, že by tu postupem času nemohly být nějaké skvělé, ironické crossovery se známými postavami. Nerad bych, aby se to příliš přiblížilo světu, který už známe a zasahovalo do něj. Byl by to vlastně kanibalismus na tom, na čem jsme velmi tvrdě pracovali a nerad bych udělal něco, co by to podkopalo."

To je určitě milá zpráva pro všechny milovníky Zákonu gangu. Původně to totiž vypadalo, že šance na to, že uvidíme staré známé je v podstatě nulová, ale teď to Sutter nevylučuje. Je očividné, že nechce jen parazitovat na Zákonu gangu, což je sympatické, ale neznamená to, že by se čas od času nemohl spin-off a původní seriál prolínat.

Ale ještě dříve, než se dočkáme prequelu a spin-offu, můžeme si užít Sutterovu novinku The Bastard Executioner, která se bude odehrávat ve čtrnáctém století a odstartuje 15. září.

Co vás láká víc, prequel nebo spin-off k Zákonu gangu?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE