Další komiksový seriál od Marvelu. Tentokrát ovšem komediální

O čem bude?

Člověk už pomalu ztrácí přehled o tom, kolik je aktuálně v přípravách komiksových seriálů. Projekty o superhrdinech a superpadouších prostě bodují v kinech i na obrazovkách. Není tak divu, že se neustále vynořují informace a o nových komiksových sériích.

Dnes tomu nebude jinak. Bylo oznámeno, že stanice ABC objednala pilotní epizodu sitcomu Damage Control (jde o pracovní název, seriál se ve finále může jmenovat jinak), který má hodně originální námět. V centru dění totiž bude úklidová četa. Taková, která napravuje svinčík po soubojích superhrdinů a superpadouchů:

"Jsou to oni, kteří jsou zodpovědní za to, vrátit ztracené laserové zbraně právoplatným majitelům, pomáhat přeplánovat svatbu poté, co se původní místo konání vypařilo během souboje superhrdinů nebo musejí vypátrat ztraceného prvotřídního afrického papouška, který byl proměněn v kámen nebo nějaký jiný sajrajt." 

Seriál bude sitcomem a dohlédne na něj Ben Karlin, který má zkušenosti s jiným komediálním hitem a to Taková moderní rodinka. Ruku k dílu přiloží i šéf televizního oddělení Marvelu Jeph Loeb.

Je na místě připomenout, že nejde o jediný komediální komiksový seriál, kterého se dočkáme. NBC spojilo síly s konkurenčním gigantem DC Comics a připravují projekt Powerless, který bude pro změnu sledovat osudy pracovníku pojišťovací firmy ve světě plném lidí s nadpřirozenými talenty. A není nutné připomínat, že ti zvládnou nadělat pěknou paseku.

ABC zatím objednalo první epizodu, pak se rozhodne, zda dá zelenou celému seriálu nebo ne.

Co na nápad o úklidové četě říkáte?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat