Hawkgirl uvidíme i v Arrowovi. A co dalšího prozradila herečka z Legends of Tomorrow?

Odkud se vzala ta slečna s křídly?

Jednou z hlavních hrdinek dalšího komiksového seriálu stanice The CW nazvaného Legends of Tomorrow, bude i Hawkgirl (Ciara Renée). A jak fanoušci komiksů vědí, tak v předloze se tahle postava dočkala několik verzí "zrození". V jednom případě jde o reinkarnaci slečny ze starověkého Egypta, v dalším zase o zástupkyni mimozemské rasy atd..

Tvůrci seriálu tak měli na výběr, jak její původ vysvětlí. To, který si zvolili, prozradila sama představitelka Hawkgirl v rozhovoru pro ScreenRant:

"Určitě děláme verzi s reinkarnací. Tedy, ona bývala egyptskou kněžkou a společně s Hawkmanem procházeli reinkarnací po staletí. To je směr, kterým se nyní vydáváme. V současnosti je to příběhová linka, na které pracujeme, ale myslím, že skvělé, že stvořili něco, kde mají mnoho možností. Jako to, že se můžeme vydat zpět i dopředu v čase a najít různé verze Hawkgirl; i ve Flashovi jsou odlišné vesmíry - máme odlišný svět - zapojili jsme do toho Earth-2 (alternativní veze Země, pozn. redakce). Takže si myslím, že je možné mít později komplikovanější dějové linky."

A co si herečka vůbec myslí o superhrdinkách ve filmu a televizi?

"Miluji to! Obecně miluji sledovat ženské superhrdinky! Myslím, že potřebujeme televizní pořady s hlavní hrdinkou - kde, že to jsou? Myslím, že je to skvělé."

Ovšem, někdo tvrdí, že ženy nejsou zrovna milovnicemi superhrdinských příběhů. S tím ovšem Ciara nesouhlasí:

"Bože můj - samozřejmě, že je máme rády! Vždy jsem je milovala! Jako dítě jsem sledovala ´Justice League´a další věci, které tomu byly podobné. Zbožňovala jsem to! Jasně, že to milujeme! A ano, myslím, že určitě míříme lepším směrem; určitě brzy uvidíme více hrdinek...".

Ano, pochopili jsme, i holky mají rády komiksové postavy. Nebo minimálně ty holky, které superhrdinky hrají a dostávají za to výplatu.

Herečka dál dodala, že zvěsti o vlastním seriálu Hawkgirl jsou zatím jen spekulace a pokud ví, tak nic takového aktuálně není v plánu. Ovšem, to neznamená, že ji uvidíme jen v Legends of Tomorrow, kromě toho, že se mihla v The Flash (a dá se očekávat, že ne naposledy), tak prozradila, že si ji užijeme i v Arrowovi.

Zatím se neví, kdy přesně Legends of Tomorrow odstartují, ale očekává se, že by to měl být začátek příštího roku.

Jste zvědaví na Hawkgirl?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat