Hra o trůny: V šesté řadě se možná objeví další mrtvá postava

Která?

Skoro to vypadá, že se nám ze Hry o trůny stává nová The Walking Dead. V seriálu se nám totiž možná bude prohánět několik živých mrtvých. Nejčastěji řešeným je Jon Snow (Kit Harrington), ale aktuálně se objevily zvěsti, že bychom se mohli dočkat návratu Shae.

Spekulace se vyrojily ve chvíli, kdy se její představitelka Sibel Kekilli ukázala na place, setkala se s tvůrci a byla ubytována ve stejném hotelu jako zbytek hereckého obsazení. To samozřejmě samo o sobě nemusí nic znamenat. Klidně mohla zaskočit jen za starými známými, aby prohodili pár slov.

Ostatně, server DragonsandDirewolves přinesl fotografii, kde je sice herečka na natáčení, ale v civilním oblečením. Dalo se tak soudit, že se zastavila za kamarády a známými, aby se zeptala "Jak to jde?".

Následně ale byla na Twitteru zveřejněna jiná fotografie a v ní už byla Sibel oblečená jako Shae. To určitě vyvolává hromadu otázek.

Asi netřeba připomínat, že tato postava neskončila úplně nejlépe a tak je otázkou, jak by ji filmaři chtěli vrátit na obrazovky.

Nejpravděpodobněji zní flashbacky. Na ty Hra o trůny vsadila už v minulé řadě. Ale jsou tu i jiné možnosti. Například se mluví o tom, že Tyrion (Peter Dinklage) nakonec svou milenku nemusel zabít. Ovšem, to už je vaření z vody.

HBO oficiálně nepotvrdila návrat Sibel, takže zatím není jisté, že ji v seriálu skutečně uvidíme. Ale asi těžko předpokládat, že se nasoukala do kostýmu jen proto, aby zavzpomínala na staré dobré časy.

Byli byste rádi, kdyby se vrátila?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat