Pokračování filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic se odkládá. V plánu je seriál

Snad bude stejně ujetý jako filmová podoba.

Film z roku 2013 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic byl hodně šílený, ale také zábavný. A vydělal. Což obvykle vyústí v přípravu pokračování, jak se říká "kráva se musí dojit, dokud to jde". Ovšem, v případě Jeníčka a Mařenky se produkce nehnala kupředu zrovna bleskovým tempem.

A aktuálně to vypadá, že plány na film uložil Paramount k ledu a místo toho se začíná mluvit o seriálové verzi. Toto rozhodnutí prý zaskočilo filmaře, kteří počítali s tím, že je v přípravách filmové pokračování, ale finální rozhodnutí je na Paramountu, takže i kdyby se to tvůrcům filmu nelíbilo, mají smůlu.

Seriál vznikne pod hlavičkou Paramount TV a půjde o kabelovou sérii, což znamená, že o brutalitu a možná i nějakou tu nahotu a hromadu sprostých slov nebude nouze.

Zatím není jasné, zda se na seriálu bude podílet někdo z těch, kdo pracoval na filmové podobě a také se dá pochybovat o tom, že by se v hlavních rolích vrátil Jeremy Renner nebo Gemma Arterton. Stejně tak zatím nebylo oznámeno, kdy by se měl projekt na obrazovkách objevit.

Uvidíme, jak to dopadne. Já bych spíše hlasoval pro film, ale i seriál bych překousl. Co vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat