Představitel Howarda z Teorie velkého třesku prozradil, koho by chtěl vidět v seriálu

Kterou postavu by rád přivítal?

Pokud jde o hlavní hrdiny veleoblíbeného sitcomu The Big Bang Theory, tak už jsme u mnoha z nich potkali jejich rodiče (nebo alespoň jednoho). Ovšem, u Howarda je to trochu složitější. Jeho maminku jsme nikdy nezahlédli v celé její kráse (ovšem, zase jsme ji velmi dobře slyšeli) a jestliže se budeme bavit o jeho otci Samovi, tak toho jsme neviděli vůbec. To by ale představitel Howarda Simon Helberg rád změnil:

"Myslím, že by to bylo pěkné, případně se setkat s jeho otcem. Mám rád, když jdou scenáristé pod povrch, protože v sitcomu je to obtížné, aniž by u toho zazněla laciná hudba a nebo jste neměli dojem, že jde o speciální epizodu a oni to dělají opravdu skvěle a já bych byl rád, kdybych zjistil víc o postavě, kterou hraji a znám déle než sedm let a zjistil o ní věci, které jsem nevěděl."

To, že si to Simon přeje, ještě neznamená, že se Sam Wolowitz objeví, ale rozhodně to není špatný nápad, hlavně teď, když už v seriálu není jeho matka. Její představitelka (respektive dabérka) Carol Ann Susi bohužel zemřela.

Pokud by byl obsazen nějaký sympatický herec a scenáristé by zvládli napsat zápletku, která by dala přítomnosti Sama Wolowitze smysl, tak já jsem pro všemi deseti.

Kdo by se vám líbil jako představitel Howardova otce?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat