Recenze: iZombie S02E02 (Zombie Bro)

Pařba se může vymknout, zvlášť pokud se koná na koleji. POZOR, SPOILERY!!!

Liv (Rose McIver) a Babineaux (Malcolm Goodwin) vyšetřují vraždu mladého studenta na univerzitě. Jedná se o velmi oblíbeného, ale dost rozjařeného fracka. Během vyšetřování se Liv dostává do víru kolejních pařeb a "brous" jsou všude. Ravi (Rahul Kohli) a Major (Robert Buckley) se snaží sehnat dávku čistého Utopia, aby mohl Ravi pokračovat ve výrobě protilátky. Během shánění si Utopium dají a propaří celou noc. Major usne na WC a nějaký cizinec zavolá Liv z jeho mobilu. Liv ho vyzvedne a pomůže mu překonat noc. I přesto, že s ním zůstala, druhý den už ji Major nechce vidět. Z toho je Liv silně rozhozená. Blaine (David Anders) dál pokračuje v plánech šířit Utopium po celém městě, ale má tu rivala Stacyho Bosse, který mu vyvražďuje dealery.

Postavy

V tomto díle dost všichni hodně přehrávali. Nelíbila se mi přehnaná reakce na mozek studenta, která znamenala infantilní chování Liv a "brouuu" za každou větou. Major je mi čím dál víc protivný svou nerozhodností.

Ve zkratce

Epizoda nebyla žádná sláva. V podstatě se nedozvídáme nic převratného, pokud jde ústřední dějovou linii, řekla bych, že jde spíše o "filler" než o nezbytný díl. Ze začátku byla sranda se dívat, jaká puboška je z Liv, ale tak v půlce to začalo být otravné a trapné.

Nejlepší scéna

Určitě ta, kde jí Ravi dával přednášku o tom, že ho neměla líčit natož mu psát "prdy" na čelo.

Plusy

+ Raviho řádění v klubu

+: Jiný typ humoru než jaký bychom čekali

Mínusy

-: Práce scenáristů s postavami, zejména Liv a Major

-: Livino vtírání se Majorovi

-: Neustále opakovaný humor

Hodnocení: 50%
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat