Rozhovor o cestování v čase a alternativních světech v Legends of Tomorrow

Přišla řeč na cestování v čase, alternativní vesmíry i další zajímavá témata.

Na stanici The CW je snad každý druhý seriál komiksový. A The CW nehodlá polevit, v mezisezóně se dočkáme další komiksové série. Ponese název Legends of Tomorrow a představitelé hlavních rolí a tvůrci se objevili na newyorském Comic-Conu. Právě tady se na ně vrhli redaktoři serveru Screenrat, aby je zahrnuli otázkami.  

Konkrétně byli dotazováni showrunner (dohlíží na každodenní natáčení) Phil Klemmer a představitel cestovatele v čase Ripa Huntera Arthur Darvill

Nejdříve odpovídal Phil:

Můžete nám vysvětlit pravidla cestování v čase, která budou platit v seriálu? Je to tak, že někdo zemře a oni se mohou vrátit v čase a zachránit ho? 

"Ne, mrtvý znamená mrtvý (ironické, když jedna členka týmu je Canary, která zemřela a byla oživena, ale dobrá, v tom nefigurovalo cestování v čase, pozn. redakce). Víte, vytvořili jsme pro náš seriál pravidlo, že když je někdo zabit v současnosti sekerou, tak zbytek týmu nemůže cestovat zpět v čase a zastavit někoho předtím, než sekerou máchne. Naše pravidlo je, že pokud se někdo pokusí zasáhnout do událostí, kterých je součástí, tak to vytvoří časový paradox, černé díry a dojde ke hrozným věcem. Chceme udržet napětí pramenící z momentů, kdy jsou postavy ve smrtelném nebezpečí, má to následky - není to jako ´Dobrá, je to jako Na Hromnice o den více´, zítra začneme od začátku."

A dojde na alternativní Země? 

"Ne! Ne, to je Flashův rajón, ne náš. Díky tomu by explodovala moje hlava."

Další dotazy zamířily na Arthura:

Takže jsi pánem cestování v čase - jak se liší pravidla cestování v tomto seriálu od těch, která jsou v seriálu Doctor Who? 

"Tohle jsou odlišná pravidla! Nechci toho moc prozradit, ale víte, jejich způsob cestování v čase je jiný. Určité věci jsou společné; fakt, že historie může být změněna a jaká zodpovědnost z toho plyne, je to fascinující věc k prozkoumání. Ale je to velmi odlišné, nemůžu toho příliš prozradit, ale je to opravdu skvělé! První den jsem přišel na plac a viděl jsem způsob cestování v čase, připadal jsem si jako dítě o Vánocích." 

Tak to jsme se toho dozvěděli, že. Je to bezva, nemůžu o tom mluvit. Velmi informativní.

A co nám můžeš prozradit o lodi? 

"Co vám můžu říct o lodi? Loď je neuvěřitelná! Nemám dovoleno ukázat vám fotky. Je to nejlepší plac, na kterém jsem byl! Je to jako by se všechny mé dětské fantasie staly jednou. Je to prostě obrovské. 

Jaké to je ve srovnání s TARDIS?

"TARDIS je skvělá. Víte, je to ikonická věc; tohle je velmi odlišné; je to propojené... je to masivní. Chce to hodně místa, ubytovat devět lidí, kteří se vydávají na velké dobrodružství."

Asi jste pochopili, že Arthur si zahrál i v kultovním seriálu Doctor Who/Pán času. Pokud jde o premiéru Legends of Tomorrow, tak The CW zatím přesný den tají, ale očekává se, že to bude někdy na začátku roku 2016.

Jak se na seriál těšíte?  
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat