Tvůrce komiksové předlohy k seriálu Živí mrtví Robert Kirkman promluvil o šesté řadě

Prý se máme na co těšit. POZOR, SPOILERY!!!

Na newyorském Comic-Conu se zastavil i Robert Kirkman, který pracuje na zombie podívané The Walking Dead/Živí mrtví (a kromě toho je autorem komiksové předlohy) a samozřejmě se podělil o informace týkající se šesté řady. Ta odstartuje o víkendu a asi vás nepřekvapí Robertovo tvrzení, že se máme na co těšit.

"Půjde o nejintenzivnější řadu vůbec," prozradil Kirkman. Dalo se čekat, že bude nastávající sérii chválit, jak jen to bude možné, ale určitě zase tolik nepřehání. A pokud on hlásá, že to bude hodně divoké, pak to opravdu bude hodně divoké.

Pro diváka je přichystána hromada cliffhangerů (překvapivých otevřených konců) a podle Kirkmana jsou opravdu povedené a jemu samotnému skoro vyrazily dech.

Kromě toho uvidíme Ricka (Andrew Lincoln), jak se snaží pomoci lidem z Alexandrie. Jak jsme zjistili v páté řadě, byl trošku problém je připravit na to, co je venku a jsou z rázného přístupu Rickovy skupiny dost šokovaní. Naštěstí Maggie (Lauren Cohan) se stane jakousi spojkou, která bude udržovat alespoň trochu dobré vztahy mezi oběma stranami.

Asi netřeba připomínat, že se nám vrátí i Morgan (Lennie James):

"Návrat Morgana byl vždy v plánu, ale jeho představitel hodně pracoval, takže nám chvíli zabralo, než jsme našli místo v jeho diáři."

Už nějakou dobu se také spekuluje o tom, že by se mohlo objevit Negan. Pokud znáte komiksovou předlohu, tak víte, že to není zrovna milý a sluníčkový člověk. Naopak, je to sobecký vypočítavý hajzlík, který se snaží podmanit ostatní přeživší a využívat je ke svému vlastnímu prospěchu. Kirkman nepotvrdil, že se ho dočkáme, ale ani to nevyvrátil:

"Na to nemůžu odpovědět! Myslím, že by bylo skvělé, kdyby byl Negan v seriálu představen. Ale nevím, kdy se to stane. Tedy, vím to, ale nemůžu to říct!"

Tak uvidíme, zda se dočkáme už v šesté řadě. V té mimochodem uvidíme více digitálních efektů, protože se opět chystají zombie jatka.

Speciální promítání první epizody šesté řady proběhlo 9. října na Madison Square Garden v New Yorku (tam ale asi nikdo z nás nebyl), zbytek světa (respektive amerických předplatitelů stanice AMC) se dočká o dva dny později.

Znáte Negana? Chtěli byste ho vidět?

Zdroj. IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat