Upoutávka na Star Wars nakopla sledovanost amerického fotbalu

Cože co?

Asi vám neuniklo, že se dnes objevil trailer na sedmou epizodu Star Wars, která nese podtitul Síla se probouzí. Upoutávka byla vypuštěna do světa během pondělního zápasu v americkém fotbalu. Konkrétně se proti sobě postavily týmy New York Giants a Philadelphia Eagles.

V poločase se pak diváci dočkali ukázky z daleké předaleké galaxie a rozhodně na ni byli natěšení, o čemž svědčí sledovanost. Rating utkání byl 9,6, což je o nějakých 25 % lepší výsledek než v minulém týdnu a jde o druhou nejlepší sledovanost od začátku sezóny.

Lépe na tom byl jen zápas mezi týmy Atlanta Falcons a Philadelphia Eagles, který se chlubí ratingem 9,8. Ovšem, je na místě zmínit, že chvíli před premiérou traileru vyskočila sledovanost na 11,7 a na tomto čísle se udržela, dokud upoutávka neskončila.

Mimochodem, Síla byla tentokrát na straně Philadelphia Eagles, kteří v pondělním zápase zvítězili.

Pozn.: Rating udává procentuální podíl osob z určité skupiny (v tomto případě jde o diváky ve věku 18 - 49 let, která zajímá inzerenty nejvíce) mělo v danou dobu puštěný daný pořad. Jde o podíl z celkového počtu všech lidí ve věku 18 - 49 let bez ohledu na to, zda měli zapnutou televizi či ne.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat