Chcete víc zombíků? CBS chystá seriál o nemrtvém policistovi

Pracuje se na další sérii o živých mrtvých.

Přestože se aktuálně řeší, proč trošku klesla sledovanost seriálu Živí mrtví, je nesporným faktem, že jsou zombíci stále hodně v kurzu. Jak ve filmovém, tak především v televizním světě. Není tak divu, že chce stanice CBS také svůj seriál o nemrtvých. A našla pro něj vhodnou předlohu.

Je jí knižní bestseller Stefana Petrucha Dean Mann Walking. Ten sleduje osudy policisty Hessiuse Manna, který je sice popraven za vraždu své ženy, ale díky zázračné droze je přiveden zpět k životu. Dostane tak šanci najít pravého vraha své milované. Ale mezitím se začne živit jako soukromý detektiv.

Seriál už našel člověka, který na něj dohlédne. Je jím Simon Barry. Ten pracoval například na povedeném sci-fi seriálu Continuum (recenze).

Zatím není známo, kdy by se měl seriál dostat na obrazovky, ale snad brzy, zní to rozhodně zajímavě. I když ne úplně originálně, je to poměrně podobné zápletce komiksové série iZombie (recenze), která běží na stanici The CW.

Je ale nutné poznamenat, že stanice CBS se vyhýbá slovu zombie (padá spíše výraz "druhořadý občan"). Mann očividně nebude typickým monstrem toužícím po lidských mozcích. Bude trošku kultivovanějším nemrtvým, žádná krvelačná bestie.

Co říkáte? Mohl by z toho být povedený seriál?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat