Chystá se další zombie seriál na motivy komiksu

A opět inspirovaný komiksem.

Královnou seriálů o nemrtvých je aktuálně stanice AMC, která fandům zombíků nabízí Živé mrtvé a Živé mrtvé: Počátek konce. Ale vypadá to, že plánuje další tematicky podobný projekt. Alespoň to tvrdí komiksový tvůrce Arthur Suydam:

"Komiksová série, kterou jsem dokončil, je pro Marvel Comics. Je to práce mě a George Romera a zrovna jsme podepsali smlouvu s AMC, takže z toho bude nový velký zombie seriál na AMC."

Řeč je o komiksu Empire of the Dead. To, že by měla vzniknout televizní verze, se řešilo už před pár měsíci, ale až nyní bylo odhaleno, že projekt zaštítí AMC, která mám v tomto žánru více než bohaté zkušenosti.

A to není jediná zajímavá věc. Další je fakt, že na komiksu spolupracoval George A. Romero (ten se bude podílet i na seriálu), který je v podstatě otcem filmového zombie žánru a bez něj by možná oživlé mrtvoly nebyly tak populární.

Pokud jde o Empire of the Dead, tak jde o stylově trošku odlišný materiál, než jsou Živí mrtví. Komiks představuje svět, ve kterém se lidé, upíři a zombíci snaží fungovat společně.

Zatím není jasné, kdy se na seriálu začne pracovat a tím pádem ani datum premiéry.

Máte zájem o další zombie sérii?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat