Druhý díl Supergirl zažil pořádný propad ve sledovanosti

Bez podpory Teorie velkého třesku se Supergirl nevede tak skvěle. 

První díl komiksové novinky Supergirl (recenze) zabodoval. Jeho sledovanost se pohybovalo u hranice 13 milionů lidí, což ze seriálu dělá nejúspěšnější podzimní premiéru letošního roku. Ale dalo se očekávat, že druhý díl zažije určitý úbytek diváků, což je běžný jev.

Ovšem, tvůrci byli jistě zaskočeni, když ubylo zhruba 30 % lidí, což je docela drastický propad. Konkrétně k obrazovkám usedlo 8,9 milionů diváků. A pokud jde o rating, tak ten byl 2,2, což je o 29 % méně než v minulém týdnu.

Ukázalo se tak, že za svůj úspěch Supergirl vděčí i Teorii velkého třesku (ta se od tohoto týdne bude vysílat ve čtvrtek). V minulém týdnu se hitový sitcom vysílal právě před Supergirl, tentokrát ale ne a na sledovanosti se to odrazilo opravdu výrazně.

Fanoušci se zatím děsit nemusí, ani 8,9 milionů lidí není rozhodně málo, ale pokud bychom se dočkali ještě dalšího výrazného poklesu, byl by asi důvod začít se obávat o osud sestřenky Supermana.

Díváte se na seriál Supergirl? Líbí se vám?

Pozn.: Rating udává procento lidí z určité skupiny (obvykle osob ve věku 18 - 49, které zajímají inzerenty nejvíc), kteří měli puštěný daný pořad. Jde o podíl ze všech lidí v této skupině, bez ohledu na to, zda měli puštěnou televizi či ne.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat