Hra o trůny: Jeden z herců omylem uveřejnil scénu z šesté řady

To je ale "jelítko".

Tentokrát žádné řešení toho, jestli se vrátí Jon Snow (Kit Harington) nebo kdy odstartuje šestá řada, ale docela zábavný "průšvih" jednoho z herců.

Konkrétně jde o francouzského pána jménem Elie Haddad, která byl velmi nadšený z toho, že získal roli v šesté řadě Game of Thrones. A samozřejmě se tím hned pochlubil, kde mohl, například na Instagramu. Ovšem, ne úplně nejlepším způsobem. Nabídl stránku ze scénáře šesté řady na tabletu. A snaživí fanoušci hned využili různých metod, aby text zvětšili a bylo možné ho rozluštit.

Naštěstí nejde o velký problém, daná scéna nevyzradila žádnou z podstatných zápletek. Konkrétně se jednalo o dialog válečníků Dothraki, kteří se připravují na příchod Khaleesi (Emilia Clarke). A rozhovor je to velmi pikantní.

"Líbí se mi."

"Je bledší než mléko."

"Vsadím se, že zrůžoví, když ji štípneš."

"Chtěl bych vědět, jak Khaleesi chutná."

"Dobře. Můžeš mi vykouřit ptáka."

Očividně jsme se tedy nedozvěděli nic důležitého, až na to, že pánové mají velmi svérázný smysl pro humor. I tak ale byla fotografie rychle stažena z Elieho profilu.

Příště si dá herec určitě pozor na to, co uveřejňuje. Oni by ho scenáristé také mohli potrestat tím, že zabijí jeho postavu. S likvidováním postav mají bohaté zkušenosti.

Šestá řada začne v příštím roce, pravděpodobně až na počátku května (celý článek).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat