Hra o trůny: Postava, kterou ztvární Ian McShane přivede někoho zpět

Co prozradil nováček v obsazení Game of Thrones?

Jedním z nových herců, které uvidíme v šesté řadě Hry o trůny, je i charismatický Ian McShane. Právě on je jedním z těch, u kterých není jasné, koho si zahrají. Zatím se tedy pouze spekuluje, komu by mohl propůjčit tvář.

A herec se rozhodl, že nás ještě trošku víc navnadí, když prohlásil:

"Dám vám jednu nápovědu. Jsem zodpovědný za to, že se vrátí někdo, o kom jste si mysleli, že už ho nikdy neuvidíte. A s tím vás nechám."

Mnoho lidí asi automaticky napadne Jon Snow (Kit Harington), ale v jeho případě by ono "o kom jste si mysleli, že už ho neuvidíte" nebylo příliš pravdivé, protože půlka světa už si je skoro jistá, že se Jon vrátí. To sice nebylo potvrzeno, ale vynořuje se více a více indicií, které svědčí o návratu téhle postavy.

Dalšími kandidáty na vzkříšení jsou například Hound (Rory McCann) nebo Shae (Sibel Kekilli). Představitel prvního zmíněného byl spatřen poblíž místa, kde se natáčí, herečka ztvárňující Shae pak přímo na place. Ale také by to mohl být někdo úplně jiný, postav zemřelo ve Hře o trůny dost a dost.

Nepříjemnou zprávou je, že Ian McShane si zahraje jen v jednom dílu, ale jeho role by měla být zapamatovatelná a klíčová.

To, o kom herec mluvil, se dozvíme nejdříve v květnu, kdy má odstartoval nová řada. Nebo to možná někdo "vyslepičí"dřív. A pokud ano, určitě se to od nás dozvíte.

PODOBNÉ ČLÁNKY: PROČ ŠESTÁ ŘADA HRY O TRŮNY ZAČNE ZŘEJMĚ POZDĚJI? 

Kdo by podle vás mohl být vzkříšen?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat