Je venku oficiální zápletka crossoverové epizody seriálů Arrow o Flash

O čem bude dvojdílná událost?

Už prvního prosince odstartuje další crossover seriálů Arrow a Flash. A stanice The CW aktuálně uvolnila oficiální zápletku epizody (respektive dvou), která zní:

"Ve druhé velké crossoverové události se seriálem ´Arrow´, se Vandal Savage (Casper Crump) objeví v Central City a zaměří se na Kendru Saunders (Ciara Renée). Po útoku Vandala se Kendra a Cisco obrátí s žádostí o pomoc na Barryho. Poté, co si uvědomí, jak je Vandal nebezpečný, Barry vezme Kendru do Star City a požádá Olivera a jeho tým, aby ji skryli, dokud nepřijde na to, jak zastavit Vandala. Nicméně, věci se rychle zhorší, když se objeví muž s křídly, alias Hawkman (Falk Hentschel) a odletí s Kendrou. Mezitím Harrison vyvíjí sérum, které by udělalo Barryho rychlejším a požádá Jaye (Teddy Sears), aby ho otestoval."

Epizoda Flashe ponese jméno Legends of Today a na příběhu se bude podílet spolutvůrce obou seriálů Greg Berlanti.

Příběh bude pokračovat následující den v Arrowovi, v dílu Legends of Yesterday a jeho námět je popisován následně:

"Oliver a Barry vezmou Kendru a Cartera Halla (Hawkman) na odlehlé místo, aby je ukryli před Vandalem Savagem, zatímco se snaží zjistit, jak ho po porazit. Malcolm domluví schůzku mezi Vandalem, Green Arrowem a Flashem, ale ta se zvrtne. Mezitím Felicity, Thea, Diggle a Laurel spolupracují s týmem Flash na zbrani, která bude dostatečně silná, aby zničila Vandala Savage."

I na této epizodě bude spolupracovat Greg Berlanti, aby si pohlídal, že bude přirozeně navazovat na příběh, který odstartoval v bratrském seriálu Flash.

Jak se vám zápletka líbí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat