Jean-Claude Van Damme bude mít vlastní seriál. A produkovat ho bude Ridley Scott

Opravdu není apríl.

Jean-Claude Van Damme patří k ikonám "béčkového" akčního žánru. Kdo z nás by neznal jeho "roznožku"? A přestože je belgickému herci už pěkných 55 let, stále zběsile natáčí jeden film za druhým. I když, pokud pomineme Expendables: Postradatelní 2 z roku 2012, těžko hledat nějaký biják z poslední doby, který by více zaujal.

Ovšem, chystaný seriál nazvaný Jean Claude Van Johnson rozhodně zní jako podívaná, která má, co nabídnout. Půjde o komediální sérii s půlhodinovými epizodami, ve které Jean-Claude Van Damme ztvární Jean-Claude Van Dammea, který ale vystupuje pod jménem Johnson.

Pro většinu světa je to veleznámý herec a vyznavač bojových sportů, ale vede i druhý mnohem nebezpečnější život v utajení...

Zní to jako zápletka špatného akčního filmu, ale jak bylo zmíněno, půjde o komedii. A pokud tvůrci budou šikovní, můžou z podobného námětu vytřískat hromadu povedených vtipů. Navíc, Jean-Claude už ukázal, že mu jdou i komediálnější projekty, viz film JCVD (2008).

O scénář seriálu se postará Dave Callaham, který pracoval například na prvních Expendables: Postradatelní (2010) nebo na nové Godzille (2014) a s produkcí vypomůže sám Ridley Scott.

Zatím seriál neodkoupila žádná stanice, ale nemám pochyb o tom, že po ní některá rychle hmátne. Tohle bude něco, co se jen tak nevidí.

Sledovali byste komediální seriál s Jean-Claude Van Dammem?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat