Která další postava ze seriálu The Walking Dead možná zemře

Kdo je další na řadě? POZOR, SPOILERY!!!

Ještě stále se hromada lidi nemůže vzpamatovat z toho, co se stalo s Glennem (Steven Yeun) v epizodě Thank You (recenze). Já sice začínám být čím dál víc přesvědčený, že Glenn není mrtvý (i když bych to považoval za trošku podraz na diváky), ale pravdu se dozvíme až v následujících epizodách.

Jordan Woods-Robinson
Ovšem, začalo se mluvit o někom dalším, kdo zřejmě neskončí úplně nejlépe. Dobrou zprávou je, že to je jedna z vedlejších postav. Špatnou, že jsme ji ještě neměli možnost pořádně poznat.

Řeč je tu o Ericovi (Jordan Woods-Robinson). Nevybavuje si, kdo to je? Jde o partnera Aarona (Ross Marquand). Právě Aarona prý podle jeho představitele čeká sbližování s Maggie (Lauren Cohan), což mnohé vedlo k domněnce, že je spojí (potencionální) smrt jejich blízkých. Ross poznamenal:

"Maggie a Aaron budou mít společné velmi milé scény a opravdu se během této řady sblíží během kvůli určitým problematickým záležitostem."

Samozřejmě, že je to tak trochu vaření z vody. Ony "problematické záležitosti" mohou znamenat cokoliv, ale to, že by tuhle dvojici spojila smrt milovaných, nezní úplně nesmyslně. Je pravda, že Eric v komiksové předloze zemřel rukama jednoho z následovníků záporáka Negana, ale to neznamená, že ho v seriálu nemůže potkat jiný osud. Už dávno víme, že scenáristé předlohu nerespektují do detailu.

Právě v páté epizodě nás čekají společné okamžiky Maggie a Aarona, takže uvidíme, co je důvodem toho, že se mezi nimi začne vytvářet silné pouto.

Vybavujete si vůbec postavu Erica z Živých mrtvých?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat