Téma: Které seriálové novinky mají jistou celou řadu?

Které nové seriály můžete klidně sledovat bez obav o jejich osud?

Televizní svět je nejistý. I když nabídnete kvalitní a dobře obsazený seriál, nemusí uspět a naopak škvár, který stojí za (s prominutím) prd se klidně na obrazovkách udrží několik let. I tento rok se objevily skvělé, docela dobré i nepovedené série. A většina z nich má za sebou už několik epizod. To je dost, aby se dalo odhadnout, zda se seriál na obrazovkách udrží nebo ne a tak se některé novinky dočkaly objednávky celých řad. Které? 


Svižná špionážní podívaná plná (někdy až absurdních) zvratů se dočkala pozitivního přijetí ze strany recenzentů i diváků a aktuální sledovanost se pohybujeme nad pěti miliony lidí, což je dost, aby se stanice ABC rozhodla, že původní objednávku 13 epizod rozšíří na 19.


Stejně tak i v případě komediálního The Grinder se počet epizod zvedl z 13 na 19. Sledovanost není vysloveně oslňující (aktuálně nějakých 2,86 milionů diváků), ale šéfové FOXu prý mají sérii v oblibě, takže se dočká celé řady. 


Mysteriózní novinka, která se vysílá na stanici NBC, láká k televizím skoro 8 milionů lidí, takže není divu, že bylo nedávno objednáno 22 epizod, což je o devět víc, než byl prvotní plán. Nahá potetovaná Jaimie Alexander tak bude na obrazovkách ještě dlouho. 


5,27 milionů diváků není vysloveně astronomické číslo, ale FOXu to stačí a schválil celkem 22 epizod tohoto kriminálního seriálu. 


Seriálové pokračování sci-fi filmu stejného jména patří k největším hitům letošní sezóny. S téměř 8 miliony diváky jde o sérii, kterou si CBS jistě bude hýčkat. Navíc, velmi dobrých čísel seriál dosahuje i skrze streamovací služby a spousta lidí si ho také nahrává. 


Komediální novinka s Kenem Jeongem sice nepatří k miláčkům recenzentů, ale sledovanost má slušnou. Zhruba 6 milionů diváků je pro stanici ABC dostatečně pádným argumentem, aby seriálu poskytla 22 epizod.

Life In Pieces

S cca 8 miliony diváků boduje také nová situační komedie, která je dalším důkazem, že stanice CBS sitcomy umí. Tahle podívaná o rodině Shortových se těší slušné oblibě a diváci si ji budou moci užívat ještě hromadu měsíců, dostala 22 dílů. 


Supergirl sice ještě objednávku kompletní řady jistou nemá, viděli jsme zatím jen jeden díl.
Ale ten zaujal cca 13 milionů lidí, což z pilotní epizody dělá nejúspěšnější seriálový start ze všech letošních novinek. Počet diváků se následně určitě o něco sníží, ale s největší pravděpodobnostní ne tak výrazně, aby se Supergirl nedočkala kompletní řady.

Grandfathered

Sitcom o muži, který najednou zjistí, že je nejen otec, ale i dědeček má zatím odvysílány čtyři díly a sledovanost se pohybuje mezi 3 - 4 miliony. To na poměry komediální série vysílané na FOXu ujde, takže takže první řady téhle novinky bude mít 22 epizod.

Která seriálová novinka vás zatím zaujala nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat