TV Šťabajzna: Eiza González - Krvelačná kráska z Od soumraku do úsvitu

Rodačka z Mexika, která "nahradila" Salmu Hayek.

Eiza González Reyna se narodila v roce 1990 v mexickém městě Caborca. A protože její mamča je bývalou supermodelkou, není překvapením, že malá Eiza zdědila pořádnou porci krásy. Bohužel, od dvanácti let ji vychovávala jen matka, protože její otec zemřel během nehody na motorce.

Ve 14 letech byla Eiza přijata na hereckou školu, kde se očividně něco naučila, protože o pár let později získala roli v telenovela Lola...Érase una vez (dobře, možná za tuhle šanci nevděčí jen talentu, ale i vzhledu. Abyste si zahráli v telenovele, nemusíte mít zrovna oscarové kvality).

Eiza dál navštěvovala různé kurzy herectví a objevila se v několika mexických seriálech a filmech. Kromě toho se také vrhla na hudbu a vydala album. Díky mnoha rolím a muzice se stala poměrně populární v Mexiku nebo třeba Argentině. Do povědomí amerických diváků se pak zapsala v roce 2014, kdy se začala objevovat v seriálu Od soumraku do úsvitu (recenze) jako Santanico Pandemonium. Tedy v roli, kterou ve filmové verzi ztvárnila Salma Hayek.

Jde o první anglicky mluvenou roli, ve které se Eiza představila. Kromě toho se také věnuje modelingu a je tváří několika známých značek (například Avonu).

Aktuálně Eiza randí se svým kolegou z Od soumraku do úsvitu D.J. Cotronou.










Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat