Undateable: Reakce herečky na nechutné obvinění týkající se útoků v Paříži

Co říká jedna z hvězd zábavného sitcomu na drsná obvinění?

Pokud neznáte seriál Undateable, je to škoda. Jde o zábavný sitcom, který je navíc unikátní tím, že jeho epizody běží živě. Ale tento týden se nový díl nevysílal. Herci a štáb se rozhodli, že jako vyjádření podpory obětem teroristických útoků v Paříži, nenatočí aktuální díl a místo toho uveřejnili následující fotografii a běžela repríza jedné z epizod.

Ovšem, někteří vyrukovali s tím, že šlo o krok NBC, který měl seriálu pomoci se sledovaností, tím, že přitáhne pozornost.

To ale vytočilo doběla jednu z hereček, konkrétně Biancu Kajlich, která na svém twitterovém účtu reagovala velmi rázně:

"Někteří lidé říkají, že zrušení Undateable minulou noc byl strategický krok k získání publicity a sledovanosti. Jak se opovažujete. Šlo o rozhodnutí učiněné stanicí, štábem a HERCI, protože by nám bylo špatně z toho, kdybychom to udělali o sobě, když došlo k tak srdcervoucím událostem. Je mi líto, že máte tak patetický a jedovatý pohled na Hollywood, že nedokáže uvěřit tomu, že můžeme být dostatečně lidští, abychom upřednostnili jiné. V časech, kdy je tolik potřeba jednota a podpora, jste to udělali o malichernosti a cynismu. Hanba vám."

Není divu, že to herečku tak rozčílilo. Je to opravdu dost cynické. Navíc, těžko předpokládat, že podobný krok by opravdu byl strategický tah, jak si zajistit pozornost. A co je paradoxní, je, že někteří jiní lidé si zase stěžovali, že jiné stanice pokračovaly ve svém běžném vysílání. Holt, takzvaných trolů bude vždy dost a dost.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat